Butlletí del mes d’agost 2023

Segur que és un tòpic, començar la introducció del butlletí del mes d’agost d’enguany, parlant de la calor extrema que estem patint, en tot cas sí, que és una evidència. L’agost, per a nosaltres la junta, és un mes especial, perquè per definició és un temps de vacances i al mateix temps és el temps, que més coses hem de fer per preparar les activitats de la propera festa de Sant Miquel i no només això, també de cursos i activitats del programa anual 2023 – 2024, per recordar a tothom que hi estigui interessat, que just el dia 1 de setembre comença el temps per fer les inscripcions a la web municipal. De tota manera encapçalarem les notícies del butlletí amb petició de col·laboració que ens han fet des de l’ajuntament, perquè  intentem fer arribar a tots els veïns, les necessitats d’estalvi d’aigua. També i des d’aquí volem fer arribar, en el nou equip de govern municipal, les preocupacions dels veïns, que fins ara no han tingut cap contesta. Per tant, i en aquest mateix apartat tornem a publicar els nostres articles de fa un any, que posàvem en alerta, per una banda, el risc d’incendis que tenim en el nostre sector de Palau-sacosta, parlem de les franges de protecció de 25 metres convenient netes i de les mancances en l’ordenació urbana, a l’hora de les sortides de les escoles i més concretament en el carrer de Riera de Mus. Tampoc ens podia falta en aquest butlletí els articles de sempre, que ens parlen de Palau-sacosta o del temps intemporal, parlant de cinema.

Restriccions d’aigua

El dia 25 d’agost hem rebut com associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta i també l’associació de Mas Jardí, un escrit, on es demana la nostra col·laboració, per transmetre a tots els nostres veïns, pels mitjans de què podem disposar, de les recomanacions i restriccions sobre l’ús de l’aigua potable de la nostra ciutat.

Llegir més.

Risc d’incendis a Palau-sacosta, agost 2022

focs els boscos estiu 2022

Despeses o inversions

A Palau-sacosta, tenim moltes extensions de boscos (bosquets), retallats per carrers i camins. Tots ells a tocar dels habitatges. Els incendis d’aquest estiu i les notícies meteorològiques i de la premsa en general, estan generant una preocupació important a la gent del barri…

Llegir més

Problemes urbans, escoles del barri i altres

ESCOLA LES ALZINES
CARRER RIERA DE MUS- AUTOBUSOS

Us podeu preguntar, que tenen a veure aquestes dues fotos. Bé, doncs, en primer lloc, són totes dues del barri de Palau-sacosta i totes dues aconsegueixen tenir els veïns, del seu entorn molt emprenyats.

Llegir més

Activitats i cursos 2023-2024. Inscripcions directes a la web municipal des de l’1 al 18 de setembre 2023. Web municipal, inscripcions

Creativitat i Aficions

Nosaltres volem ajudar a treballar la teva creativitat i les teves aficions, aquí teniu l’oferta de cursos i tallers que durem a terme.

Veure tot el catàleg.

Cos Sa i Moviment

«La forma física no és només una de les claus més importants per a un cos saludable, és la base de l’activitat intel·lectual, creativa i dinàmica» John F. Kennedy.

Veure tot el catàleg.

Cinema amb Majúscules

Pont japonès a la casa de Claude Monet, Giverny.
Pont japonès a la casa de Claude Monet, Giverny.

Ara que estem en període estiuenc és un bon moment per a parlar de cinema i de pel·lícules que ens hagin impactat. Aquests dies es compleixen 25 anys de l’estrena d’una de les meves pel·lícules favorites: Salvar al soldat Ryan. Magistralment dirigida per Steven Spielberg narra, en el marc del dia D i les següents jornades,

Llegir més.

CONEGUEM PALAU-SACOSTA

Joan Corney
Un altre moment de la passejada

Cada any fem una passejada guiada per algun indret de l’antic Palau-sacosta en el marc de l’activitat “CONEGUEM PALAU-SACOSTA”. Com a Agrupació Cultural i Recreativa de Palau-sacosta

Llegir més

Exposició “Coneguem Palau-sacosta”

Joan Corney. Exposició

Com era el pla de Palau de fa uns anys, de fet, no tants. Amb motiu de la XV passejada, es va organitzar una exposició el centre cívic del pla de Palau, amb uns quinze plafons, amb tot un seguit de fotos i les corresponents……….

Llegir més.

Programa de Festa Major de Sant Miquel 2023

Programa Festa Major 2023

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants