La nostra news!

Aquesta és una associació dinàmica, activa, dialogant i creativa, formada per un equip de persones amb voluntat d’il·lusionar i engrescar la ciutadania a la participació. Amb voluntat de treball i entrega, volem dedicar part del nostre temps lliure en el benefici dels ciutadans amb qui compartim veïnatge a Palau-sacosta.

El projecte que volem

La nostra News . Ben segur que pot semblar pretensiós posar aquest nom a la  nova revista, però també ens sembla el nom més adequat per explicar-vos el  projecte. Un projecte per donar i explicar les Notícies. Quan fas la consulta d’una “news”  surt, per exemple, la capçalera de la BBC News Mòn:  BBC Món li presenta una selecció de continguts i esdeveniments més importants de l’actualitat. Les últimes notícies i informació en matèria …. i tot seguit desplega una llista interminable de notícies. Doncs això és el que volem fer, per parlar-vos de Palau-sacosta i també de la nostra ciutat, Girona. Estem convençuts que no té res de pretensiós. Avui i aquí les notícies es reprodueixen i son semblants l’una amb l’altre. Parlen de política, d’economia, de sanitat, de cultura, d’història, i això passa el món i passa aquí.
Tenim la intenció, de fet ja hem començat, de recollir les notícies rellevants de la ciutat i del nostre entorn de Palau-sacosta i recopilar-ho en un format tipus butlletí, setmanal o mensual.

vista palau i castell

Les notícies del nostre barri

L’altre gran objectiu ha de ser la nostra REVISTA. (estiu, tardo, hivern i primavera), amb els seus apartats d’opinió, actualitat, història, cultura, agenda i un apartat exclusiu per a les opinions i escrits dels nostres conciutadans.


I el més important de tot, estem parlant de notícies digitals, notícies a la xarxa i per a la nostra xarxa, Aquests últims mesos, han coincidit amb la notícia més important dels últims cent anys, LA COVID-19. Confinats a casa, hem hagut de continuar treballant, estudiant, patint o gaudint dels fets de cada dia, és a dir estar amb la gent, sense la gent, viure sols i amb tothom a l’hora. Hem descobert les xarxes socials de manera absoluta. Aquí i ara a Palau-sacosta conformen un entramat de xarxes, de més de cinc-centes persones connectades de manera quotidiana. Els nostres butlletins i revistes us vindran sempre per comunicació directa i personal a tots vosaltres.

Treballarem cada dia per aconseguir-ho i comptar amb el vostre suport.

La Junta directiva de l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta.