Inauguració de la Cuina de Palau

Comparteix-nos amb els teus

Aquest passat dia 11 de juny, varen fer el primer dinar, amb assistència d’alguns dels membres  de la Junta, per gentilesa de l’empresa Stolanic y ABK Stone, que ha fet la instal·lació de la nostra Cuina, amb el seu producte d’Inducció invisible Cooking Surface Prime.

 L’empresa ens va portar el cuiner Francesc Hita, el “Chef de los Pirineos”, especialista en aquests tipus de noves cuines i expert amb la utilització del 100% dels espais de la superfície de l’illa, que deixa combinar la manipulació del producte i la cocció el mateix temps. I donat que la millor manera de demostrar quelcom, és fer-ho, ens va obsequiar amb un dels seus plats típics:

El tendre de vedella flamejat amb pebre, un plat que ha caigut en l’oblit, però que és una de les receptes més senzilles i fàcils d’elaborar.

Ens explica, pas a pas com flamejar el filet amb Whisky, per a això el més important és tenir la matèria primera necessària, un bon filet de vedella de la Vall de Benasc i un bon whisky, en el nostre cas s’ha fet amb “aigua de segòvia”, o whisky dyc, amb la seva invisible cuina d’inducció. Podem veure com cuina aquesta recepta a la mateixa taula on cuina i també flameja els filets amb foc, sense afectar el més mínim el taulell de la cuina, un luxe de cuina moderna. Tot plegat acompanyat per unes patates de paris amb formatge al Rochefort.
La resta del dinar va consistir en uns entrants d’embotits, formatges i croquetes de pernil, i uns macarrons amb salsa pesto, tot cuinat en directe, mentre explica els orígens de tots els productes que ha portat. Finalment per postres pastís de formatge i cafè. Tot plegat acompanyat de vi i xampany de la terra i una magnífica coca (pa de pessic en panses i regat amb ratafia), per gentilesa d’alguns companys de junta.

Estem molt contents de poder-vos oferir aquest inici espectacular de la CUINA DE PALAU, que arranca així la seva primera temporada com AULA DE CUINA i programa ja per aquests proper dies i dels que us oferim el detall en aquest enllaç.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari