Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vols aprendre a cuinar, però no has fet ni l’ou en la teva vida i no saps per on començar? Saps cuinar, però vols perfeccionar certs plats? Et ve de gust aprendre a preparar plats exòtics o cuina internacional?

La Cuina de Palau és un espai on podreu gaudir d’aquestes experiències culinàries caracteritzades per l’ús de determinats ingredients, tècniques i plats distintius.
Els nostres cursos de cuina són monogràfics i 100% participatius, dirigits a aficionats i amants de la cuina, on també podrà participar la canalla o per a famílies.

La nostra filosofia és fer que aprengueu a cuinar i passar-ho bé fent-ho. Per això, és un espai per gaudir en companyia i on intercanviar opinions, consells i dubtes relacionats amb el món de la cuina.

Cuinareu al voltant d’una illa central, normalment amb un nombre de 8 a 12 alumnes que participareu activament en l’elaboració dels plats amb el cuiner, us emportareu la recepta i per descomptat, aprofitareu el preparat durant el taller al voltant de l’illa en què es cuina.

Normalment els tallers de cuina vénen a durar entre hora i mitja a dues hores en què els cuiners elaboren ajudats per vosaltres un menú complet, entrant, principal i postres, de principi a fi, explicant les tècniques que van utilitzant i emplatant el resultat final. En el cas de monogràfics concrets, com la pastisseria, es treballa una recepta original que no us deixarà indiferents.

Et donem les 10 raons per apuntar-te a un curs de cuina 

1. T’ho passaràs genial.

Els nostres cursos són divertits i participatius, res d’arribar i quedar-te mirant tímidament des d’un racó. Et tocarà entrar en farina: llançar-te a pelar patates, picar julivert, fer ingredients a foc, remenar i saltar. Vaja, el que s’anomena CUINAR.

2. Vas a conèixer gent

Qui sap, potser coneixes a la teva ànima bessona mentre li treus suaument la pell a aquest salmó fresc que vas a convertir en un deliciós ceviche a meitat de la teva Classe de Cuina Peruana. I si vens sol o amb parella, no et preocupis, coneixeràs a altres persones que també vénen amb ganes de passar-ho bé, conèixer gent, menjar i aprendre.

3. Aprendràs a cuinar de veritat

Perquè per molts programes de cuina que et tragues, res com l’experiència de participar en una classe real, cuinant diverses receptes tu mateix. I és igual el nivell que tinguis, que tenim un curs ideal per a tu. 

4. Provaràs nous sabors

Els nostres cuiners sempre ens animen a provar els ingredients amb els quals treballarem, tant en cru com cuinats, perquè els coneguem bé i sapiguem el que mengem. 

5. Aprendràs tècniques, trucs i secrets de cuina

Els nostres cuiners, que se les saben totes i tenen molta experiència elaborant tot tipus de plats, us facilitaran trucs i secrets de cuina, com per exemple, com aprofitar les restes de qualsevol ingredient, ja que a la cuina, no es llença res.

6. Viatjaràs amb els sentits

En un curs de cuina pots viatjar a altres llocs a través de la seva gastronomia. Pots recórrer Catalunya de cap a cap amb el curs intensiu de cuines regionals, o traslladar-te fins al Japó, Perú o Tailàndia mos a mos.

7. Guanyaràs confiança a la cuina

Li perdràs la por, et llançaràs a experimentar, i amb això, guanyaràs confiança en tu mateix, el que ajudarà a augmentar la teva autoestima. A més, qui sap, potser tenies un talent ocult i resulta que tens un do diví enrotllant arròs de sushi a alga nori o marinant sardines, et reinventes, et converteixes en un gran xef i d’aquí a la fama!

8. Aprendràs a presentar i emplatar

La presentació és clau, a més, ja sabem que també es menja amb els ulls. Els nostres cuiners t’ensenyaran trucs i consells de presentació i emplatat que li afegiran valor a la teva cuina. Els teus plats no només estaran deliciosos, sinó que seran dignes d’Instagram. 

9. Aprendràs a estalviar temps i diners

En cuina tot s’aprofita i res es llença. Des del brou en el qual has cuit unes pastanagues, que et pot servir després per fer una sopa de verdures o un arròs, fins a la pell d’un peix, que al forn la pots convertir en un deliciós i cruixent escorça per decorar un plat i afegir-li una nova textura i sabor.

10. Et convertiràs en un gran amfitrió

Has après a preparar plats deliciosos i ha arribat el teu moment. Els sopars a casa teva ara són ocasions especials, i és hora de malbaratar aquesta confiança en tu mateix que has guanyat. 

Toca lluir-se amb els amics o la família !!!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari