Benvinguts/des gurmets, encetem aquest nou apartat amb dues receptes originals que us donaran idees per a sorprendre els convidats. Seran receptes que s’han ensenyat en els nostres tallers de La Cuina de Palau.
Pinxos de síndria
Un plat molt refrescant amb un gust característic
Ingredients
- Síndria sense llavors
- Formatge de cabra
- Nous trossejades Oli d’oliva i alfàbrega
Elaboració de la recepta
Farem quadradets de la síndria o també podríem fer boletes.
Desfarem el formatge de cabra i el posarem per sobre.
Trossejarem les nous, les barregem amb oli d’oliva, i ho posem per damunt, i ara un escuradents.
Si voleu podem posar alfàbrega trossejada per sobre.(és opcional)
BEN FRESQUET I CAP A TAULA!
Paté de musclos amb escabetx
Un aperitiu original i fàcil
Un paté fàcil i saborós que us recomano pel fi gust que té, en el que cap ingredient domina més que l’altre.
Ingredients (per a 4 persones)
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1 llauna de tonyina amb oli.
- 3 formatgets en porcions.
- Torradetes, patates xips, tartaletes…
Elaboració de la recepta
Tot triturat, amb l’oli de l’escabetx, no el de la tonyina que haurem escorregut, i així queda al punt de cremós. Una estona a la nevera perquè agafi cos i llest.
El podeu menjar amb torradetes, natxos, patates fregides de xurreria …
Si els voleu presentar amb més glamur la millor opció és col·locar el paté en una mànega pastissera i ompliu unes cassoletes o vola-vents petitets de pasta de full i els decoreu amb un musclet en escabetx petitó a sobre.
FÀCIL I SORPRENENT!