cuina
Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Benvinguts/des gurmets, encetem aquest nou apartat amb dues receptes originals que us donaran idees per a sorprendre els convidats. Seran receptes que s’han ensenyat en els nostres tallers de La Cuina de Palau.

Pinxos de síndria

Un plat molt refrescant amb un gust característic

Ingredients

  • Síndria sense llavors
  • Formatge de cabra
  • Nous trossejades Oli d’oliva i alfàbrega

Elaboració de la recepta

Farem quadradets de la síndria o també podríem fer boletes.

Desfarem el formatge de cabra i el posarem per sobre.

Trossejarem les nous, les barregem amb oli d’oliva, i ho posem per damunt, i ara un escuradents.

Si voleu podem posar alfàbrega trossejada per sobre.(és opcional)

BEN FRESQUET I CAP A TAULA!

Paté de musclos amb escabetx

Un aperitiu original i fàcil

Un paté fàcil i saborós que us recomano pel fi gust que té, en el que cap ingredient domina més que l’altre.

Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 llauna de musclos en escabetx
  • 1 llauna de tonyina amb oli.                                            
  • 3 formatgets en porcions.                                                                                      
  • Torradetes, patates xips, tartaletes…  

Elaboració de la recepta

Tot triturat, amb l’oli de l’escabetx, no el de la tonyina que haurem escorregut, i així queda al punt de cremós.  Una estona a la nevera perquè agafi cos i llest.                                                                                                                           

El podeu menjar amb torradetes, natxos, patates fregides de xurreria …

Si els voleu presentar amb més glamur la millor opció és col·locar el paté en una mànega pastissera i ompliu unes cassoletes o vola-vents petitets de pasta de full i els decoreu amb un musclet en escabetx petitó a sobre.

FÀCIL I SORPRENENT!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari