Butlletí del mes d’octubre

Aquest mes d’octubre ens arriba carregat d’esdeveniments i notícies, que ens sobrepassa de llarg la idea informativa del butlletí mensual. Justs a finals de setembre hem tingut la nostra festa major i ens cal fer-li un repàs, tot recordant les principals fites. Aquest mes d’octubre han començat tots els cursos programats, des d’activitats físiques, recreatives i culturals, en més d’una dotzena de cursos programats i pràcticament un centenar de persones inscrites, A part de l’aula de cuina, programada ara mateix fins a final d’any. Parlem d’una desena de cursos i més de vuitanta participants. Ara, just a l’hora de publicar, tenim les Festes de Sant Narcís i uns quants fronts oberts amb els regidors, pendents de resoldre, com són la mobilitat escolar, reordenament de circulació i aparcaments en alguns carrers, que ja no podrem comentar fins al mes vinent.


Primeres Experiències Culinàries.

La Cuina de Palau vol acostar la cuina als més petits i joves de la casa que cada dia a dia veuen als seus pares cuinar, i que desitjarien poder fer-ho algun dia. 

Llegeix més…

Tu formes part de la solució!

 Poc a poc anem tornant a una nova “normalitat” després d’una llarga etapa de confinaments i restriccions. Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Palau-sacosta us ajudem mitjançant l’organització de diverses activitats que ens permetin a tots satisfer una de les necessitats vitals de l’ésser humà: les relacions socials.

Llegeix més…


Sant Miquel 2021, la nostra festa. Tot un èxit!

Aquest any si, dèiem fa poc, enunciant el programa de festa Major. Aquest any ho podrem celebrar, altre cop com sempre ho havíem fet. El final, la prudència i……….. Vàrem poder fer totes les activitats previstes, i el nombre de participants va ser molt important a tots els actes. Més de tres-centes persones varen venir a Palau.

Llegeix més


Veïns i convivència.

Cada cop més tancats en la nostra bombolla de convivència

Quan ens preguntem els canvis que ha fet la nostra societat en les darreres dècades, un del més destacat és la relació que tenim amb el nostre entorn i sobretot amb els nostres veïns.

Llegeix més…

Entorn del Mas Abella

Francisco Muñoz Morilla
Vocal de la Junta de l’AAVV  de Palau-sacosta.

Entorn del Mas Abella, s’ha anat consolidant, des dels anys vuitanta, tota una zona d’habitatges i comerços que han convertit de mica en mica una part boscosa als afores de Girona en una part de la nostra ciutat totalment consolidada i en

Llegeix més…


Fires i festes de Sant Narcís 2021

L’agenda de fires.

Del 28 d’octubre al dia 7 de novembre. Principals novetats. Sembla que finalment tindrem unes fires sense restriccions de la COVID i en tot cas en mesures de tipus preventiu,

Llegeix més…


Quan Montilivi era de Sant Daniel

El mont Eusebi

Camp de futbol del Girona a l’any de la seva inauguració. 1969

Aquests dies el diari de Girona, ha publicat una notícia que ens crida l’atenció: “Quan els terrenys de l’estadi del Montilivi pertanyien al Monestir de Sant Daniel” i tot seguit explica que la UdG ha digitalitzat els pergamins del Monestir de Sant Daniel i els seus mil anys d’història.

Llegeix més…

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants