Sant Miquel 2021, la nostra festa. Tot un èxit.

Comparteix-nos amb els teus

Aquest any si, dèiem fa poc, enunciant el programa de festa Major. Aquest any ho podrem celebrar, altre cop com sempre ho havíem fet. El final, la prudència i les normes de protecció de la covid-19, encara ens vàrem marcar l’organització de tots els actes. De tota manera, ara fent un seguiment del reportatge fotogràfic, que el nostre company de Junta, en Jesús Rodríguez, ha penjat a la web, no es detecta cap diferència respecte d’altres anys.
Vàrem poder fer totes les activitats previstes, i el nombre de participants va ser molt important a tots els actes. Més de tres-centes persones venir a Palau.

Fem un repàs.

Divendres 24 de setembre.

. Residència de la Gent Gran, Creu de Palau.

 Entre  les quatre i les sis de la tarda, el conjunt musical dels germans Sánchez, ens va portar la música en els jardins de la residència. Més de vuitanta persones varen poder gaudir de tota una varietat de peces musicals, en podríem dir “pessics musicals” des de la música clàssica fins als Beatles,  passant per les havaneres i com a cloenda la sardana de Girona m’enamora, que varen triar ells mateixos.


Dissabte 25 de setembre

Zona del local social, explanada del carrer Jocs Olímpics de Barcelona.

Activitats pels més petits: concurs de dibuix, espectacle infantil, xocolatada i tot el que faci falta.

Aquesta tarda, vàrem ser prop de dues-centes, entre canalla, pares, avis i amics. No va faltar l’espectacle infantil d’en Jordi Tonietti, el concurs d’agility i sobretot no va faltar la xocolata en melindros. Es varen esgotar totes les existències.

El repartiment de la xocolata amb els carros, obligats per les normes de la Covid, va ser un encert i ben segur que repetir

La tarda es va acabar en el repartiment de premis, des de els més petits els més grans.

Aquest any el pregó ha estat a càrrec d’una palauenca, de tota la vida, l’Elia Torroella, que ens va evocar els seus records, quan anys enrere ajudava, juntament amb la resta de la família i amics, a organitzar la festa major.

D’esquerra a dreta, la regidora M. Àngels Planas, L’Èlia Torroella, pregonera de la Festa Major 2021, l’alcaldessa Marta Madrenes i el president de la aavv Valentí Giralt.

Diumenge 26 de setembre.

Ofici solemne, pel Bisbe de Girona Francesc Pardo, repicada de campanes i audició de sardanes a la plaça d’església de Sant Miquel, per la cobla orquestra Foment del Montgrí.


Diumenge tres d’octubre.

Passejada guiada.

A dos quarts de deu del matí en el punt de trobada del local social, coca dolça, gentilesa del forn de pá CRESELL, i tot seguit inici de la passejada. Aquest any comencem per visitar les magnífiques instal·lacions del GE I EG, a Palau, per continuar la visita a Mas Palahi i la seva espectacular exposició d’eines i estris del camp, per acabar fem una visita exterior a mas Barril, datat des de l’any 1217

Más Barril
Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari