Tu formes part de la solució!

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

A poc a poc anem tornant a una nova “normalitat” després d’una llarga etapa de confinaments i restriccions. Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Palau-sacosta us ajudem mitjançant l’organització de diverses activitats que ens permetin a tots satisfer una de les necessitats vitals de l’ésser humà: les relacions socials.

Hem de poder tornar a carregar amb la motxilla de la nostra vida amb activitats que ens facin estar desperts i actius.

Aquest nou “curs 2021-2002” hem reprogramat les activitats físiques d’abans i les hem ampliat amb algunes noves i d’altres més creatives; ja que està comprovat que si algú manté una vida social “no només activa, sinó activista”, envellirà millor.

És important despertar la curiositat i l’interès de cada persona, de manera que busquin activitats que siguin útils per a ells.

A les persones les mou allò que té sentit per a elles, i si és útil per a d’altres, millor, perquè a elles els dona més sentit.

T’animes a col·laborar amb nosaltres?

El compromís cívic dels ciutadans i ciutadanes és un element fonamental per poder avançar vers un barri de Palau-sacosta més inclusiu i amb més oportunitats per a tothom.

Per poder promoure el nostre espai social, us demanem la vostra col·laboració per tal d’oferir noves activitats i serveis que tinguin en compte el projecte vital de cada persona.

Nosaltres volem escoltar “què és el que us interessa”, perquè no tothom dona el mateix significat a les mateixes coses.

A més, segur que molts de vosaltres teniu  altres capacitats més enllà del que feu en el vostre dia a dia que segur podeu compartir amb el nostre voltant i fer extensible els vostres coneixements i expertesa.

D’aquesta manera podrem fer projectes on les diferents generacions comparteixin i es relacionin.   

Pots col·laborar de forma lliure i voluntària donant suport a activitats que vulguis dur a terme o simplement ajudant a executar-ne d’altres. I sobretot si estàs interessat a impartir algun monogràfic d’un tema concret o algun curs concret, no t’aturis i diga-ho.

Pots adreçar-te via correu electrònic a: avpalau-sacosta@avpalau-sacosta.cat

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari