Butlletí març 2023

Aquest mes de març, tradicionalment ens cau la setmana santa, per tant, aquest és el butlletí de la Setmana Santa, en tot cas, aquest any una mica més endarrerida, com explica molt bé, la nostra companya Núria, en el seu article sobre els orígens i tradicions de la setmana santa al llarg dels temps.

En aquest butlletí us parlem de les tradicions culturals i gastronomies i com sempre, també del nostre barri i de l’esforç de molta gent, per aconseguir les millores.

Assemblea general ordinària 2022

Aquest passat dia set de març d’enguany vàrem celebrar el principal acte, que tenim com associació de veïns, la nostra assemblea anual. És la nostra obligació com a Junta directiva i ho fem molt a gust, explicar i passar comptes.

Llegir més

Setmana Santa

MANAIES A LA CATEDRAL DE GIRONA

Cada any, quan arriba la primavera, una estació associada al renaixement, a l’esclat de la vida i a la fi dels mesos freds d’hivern, també arriba la Setmana Santa, una setmana on tots pensem a anar de vacances o gaudir d’uns dies de descans, però no sempre ha estat així…,

Llegir més

Receptes de primavera

Ja hem iniciat la primavera, on passem del fred a la calor en el mateix dia. Arriba la Setmana Santa i ens acomiadem d’algunes fruites, com són les taronges i les mandarines, i per això us proposem uns bunyols i altres………….

Llegir més

Girona F.C. Visita de la Junta directiva

Per iniciativa del president de la Federació de Penyes del Girona FC i membre, també de la nostra associació de veïns, Cristòfol Sánchez, aquest dissabte 25 de març, hem pogut visitar les instal·lacions esportives del Girona FC.

Seguirem pressionant per a la millora d’aquesta instal·lació perquè la ciutat tingui també un estadi “de Primera”

Llegir més

9a Marxa de Palau

logo

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, organitza el primer de maig, des de l’any 2013, la Marxa Solidària de Palau ACAPS- Girona

Llegir més

Pensió de Jubilació (4)

PENSIONS

En aquest últim article sobre la pensió de jubilació tractarem de completar la informació que ens queda pendent, que es correspon amb la denominada Reforma Escrivá i al mateix temps farem un breu recordatori de com queda la pensió de jubilació en aquest 2023.

 A grans trets aquests són els punts que hem considerat destacables en la Reforma que s’aniran concretant i debatent en la seva tramitació……………………

Llegir més

CATORZÈ CONCERT DE MÚSICA SACRA A PALAU-SACOSTA

Música

Diumenge dia 26 de març, a les 7 de la tarda, l’AGRUPACIÓ CULTURAL I RECREATIVA DE PALAU-SACOSTA, juntament amb el CONSELL PARROQUIAL, vam poder reprendre el tradicional CONCERT DE MÚSICA SACRA. Ha tingut lloc a l’Església de Sant Miquel, molt propera a la zona coneguda com La Creu de Palau.

Després d’una interrupció obligada per la pandèmia, aquesta ha estat la catorzena edició…..LL

Llegir més.

Canvi en la facturació de l’aigua i les escombraries a la ciutat de Girona

A causa del canvi de gestió del sistema d’abastament d’aigua potable al municipi, les persones, usuàries del servei rebreu diferents factures. En cap cas la combinació d’aquestes factures comportarà un increment de preu

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants