Butlletí febrer 2023

El mes de febrer, del Dimecres de Cendra a les festes de carnaval i només té vint-i-vuit dies. Aquest mes ens hem volgut centrar en problemes de barri, amb dos articles d’absoluta actualitat i un magnífic article sobre les “bales màgiques”, que us recomano especialment i un record a la tradició de la festa petita de Palau-sacosta.

Problemes de barri

ESCOLA LES ALZINES
Maniobres perilloses

Dos casos com a exemple. Us podeu preguntar, que tenen a veure aquestes dues fotos. Bé, doncs, en primer lloc, són totes dues del barri de Palau-sacosta i totes dues aconsegueixen tenir els veïns, del seu entorn molt emprenyats.

Llegir-ne més.

La Creu de Terme de Palau-sacosta

La Creu de Palau-sacosta

Joan Corney Vilà, membre de la Junta Directiva de l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta

Al capdamunt de la Pujada a La Creu de Palau, just a l’encreuament que girant a l’esquerra condueix cap a l’Església de Sant Miquel, hi podem veure un monòlit de l’escultor gironí Domènec Fita. Té una alçada de 5,80 metres i el coronen una doble creu: una de pedra i una altra de ferro. Fa algunes setmanes, a la base d’aquesta escultura…………

Llegir-ne més

La festa de Sant Antoni a Palau Sacosta

El passat diumenge dia 22 de gener a Palau-sacosta es va celebrar la tradicional Festa de Sant Antoni. El territori de l’antic municipi de Palau-sacosta ha sofert una gran transformació. La majoria de camps de conreu han estat substituïts per…

Llegir-ne més

Les bales màgiques

Article de Manel Montoliu

El dia de la meva primera comunió el meu pare em va fer moltes fotografies. Totes són les típiques, totes menys una. Acompanyat únicament per la meva mare, el meu pare ens va fotografiar en un jardí proper a la biblioteca de Catalunya, antiga facultat de medicina de la Universitat de Barcelona (UB), presidit per un bust………….

Llegir-ne més

Sponsor
publcitat novavenda
publcitat bon preu
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants