Butlletí febrer 2024

Com sempre, un recull dels temes més destacats que hem tingut durant aquests dies de febrer. Com sempre, malauradament, de problemes antics i no resolts. Ni tan sols com ja està tothom d’acord, com és el cas de les llums que han d’il·luminar la façana de l’església de Sant Miquel. Dels problemes circulatoris a l’hora de sortida dels centres escolars, del futbol, de l’incivisme i uns quants més. Tot plegat amb una certa ironia, en alguns casos. Benvinguts al nostre butlletí del febrer de 2024

Plaça de l’església de Sant Miquel, una qüestió de llums

ESGLESIA DE SANT MIQUEL
ESGLESIA DE SANT MIQUEL

Enguany a l’ajuntament els hi falta una partida pressupostària, per il·luminar aquest espai d’acord amb el conveni de l’any 2022.

Llegir més.

G. SEGURETAT-AVPALAU

Trobada del grup de gestió de seguretat a Palau-sacosta, dia 22 de febrer a les 19 h, en el local social.

Llegir més

Dies de futbol i cotxes, a Palau-sacosta

Camp de futbol del Girona

Com a la pel·lícula “dies de vi i roses”

De fet, parlem de Riera Palagret, Estudi General de Girona i Mas Barril. També

Llegir més

Carrer Illes Balears o carrer Balears

Com hem passat del nom de tota la vida al nom formal del carrer. Una anècdota que cal explicar, sobretot els veïns que hi viuen.

Llegir més.

Institut Ermessenda, sector escola de la Pabordia.

Palau, tenim un problema.

Quan parles amb Gironins del barri de Palau-sacosta, en el seu imaginari el veuen com una zona amb un alt nivell econòmic, on els veïns viuen tranquils, fora del brogit del centre de la ciutat i amb casetes envoltades de jardins. Però aquesta visió idíl·lica, està molt allunyada de la realitat.

Llegir més

Recollida d’escombraries, nous plans i nova manera de pagar les taxes.

Al llarg de la publicació de la nostra revista, ja portem una colla d’articles parlant de les deixalles que queden el voltant dels contenidors i de la trista imatge que donem com a ciutat. L’alcalde Lluc …….

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants