Dies de futbol i cotxes, a Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus

Com a la pel·lícula “dies de vi i roses”

De fet, parlem de Riera Palagret, Estudi General de Girona i Mas Barril. També i podem posar molts altres llocs, com és la zona del carrer Puigsacalm, entre el bosc i la universitat, la constant és la mateixa.

En la nostra trobada amb la regidora de seguretat Sílvia Aliu, li vàrem fer notar aquest greu problema i la necessitat de posar-hi algun remei. No tot s’hi val, com molts dels visitants diuen “”no passa res, només és l’estona del futbol o altres comentaris semblants”.

Tenim un equip de futbol d’èxit, estem a la primera divisió i aquest any podem tocar el cel. PERÒ, tenim un estadi petit, som una ciutat mitjana, amb uns recursos PETITS, quan parlem de serveis de neteja i seguretat, que no podem arribar a tot arreu i tenim ciutadans que posant els seus interessos personals per damunt dels col·lectius. “Només és l’estona del partit de futbol”.

Per ajudar a la feina de la policia municipal, hem fet aquest informe, que explica i localitza el problema i el mateix temps aportem la idea d’informar els ciutadans que arriben aquí a Palau-sacosta dels espais disponibles i dels que no ho són.

Tot i la cita pel-culera, vull apostar pel seny dels ciutadans a l’hora d’acompanyar el Girona FC. i de la feina de la nostra policia municipal i consistori en general.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari