Butlletí, abril 2022

Un mes intens, una primavera amb força, també a Palau-sacosta. Les primeres “vacances” de setmana santa, després de dos anys. La nostra diada de Sant Jordi, amb les flores i els llibres, no podien esperar i alguns dels articles, ja els hem publicitat per separat. En tot cas, aquí us deixem el recull de tot el que ens ha donat de si, aquest mes d’abril.

Palau-sacosta, entre el blau del cel i el groc de la colza. – Autor Ll. Perpiña.

Aula de cuina de Palau-sacosta. Tallers de maig

Aquí tens una relació dels Tallers que hem preparat per a aquest maig. QUÈ PUC FER AMB L’ARRÒS Divendres 06 de maig de 2022 Hora: 18,30 a 20.30 h A càrrec

Llegir més…

Retalls (3). Joan Corney Vilà, (1945…—-)

M’agradava molt veure llaurar els camps i seguir el recorregut de l’arada, al costat del meu pare, amunt i avall durant llargues estones. Però quan ja no podia seguir més, m’esperava assegut a terra fent ninots de fang amb la terra humida que l’arada havia posat al descobert. Quan el meu pare i l’euga o les eugues –que van substituir molt aviat les vaques- feien un descans…………….

Llegir més.

Trobada de Costureres Viatgeres

El passat 2 d’abril es va celebrar la segona trobada de Costureres Viatgeres. Varen escollir la nostra ciutat de Girona per a dur-la a terme, i més concretament al nostre……….

Llegir més…

Roses per l’excursió.

Avui dijous 21, proper al nostre Sant Jordi del 23 d’abril, els nens i nenes de cinquè de l’Escola La Pabordia han fet un taller d’elaboració de roses de Sant Jordi.
Són unes roses molt especials, puix que són ben dolces i tenen una bona intenció: recaptar diners per l’excursió de final de Primària.

Llegir més…

La Diada de Sant Jordi 2022

Després de dos anys de pandèmia, arriba l’esperada festa de Sant Jordi. Durant aquest temps hem perdut moltes coses, però ben segur que una de les més enyorades, és aquesta data tan especial. La festa del llibre i la rosa es tornarà a viure per carrers i places de les nostres viles………….

Llegir més…

Dia del llibre.

Recomanacions del club de lectura.

Si encara no sabeu quin llibre regalar aquest Sant Jordi, us donem algunes recomanacions que ens fan des del Club de Lectura del nostre barri.

Llegir més…….

Seguretat i recomanacions

Recomanacions dels Mossos. Díptics editats pels mossos, són molt il·lustratius sobre les mesures de seguretat que ens recomanen prendre. Recomanacions de seguretat, des de l’associació. El nostre barri, tenim especialment

Llegir més…

Notícies breus del mes d’abril

Sardanes a Girona temps de flors.

Una marxa popular, no competitiva i oberta a tothom L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí de Girona,.

¿Que he de fer per rebre cada mes, aquesta revista digital?

Llegir més……..

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants