Jornades de portes obertes.

local social
Comparteix-nos amb els teus

Final de curs 2021-2022

Després de dos anys, podem dir, que aquest mes de juny, hem acabat les activitats programades, sense entrebancs i tancaments obligats. És a dir, en totes les activitats funcionant fins a l’últim dia.

Entre els dies disset i divuit de juny, hem celebrat unes jornades de portes obertes, amb exposicions i fotos de totes les activitats i treballs fets, perquè els participants ho poguessin compartir amb amics i familiars.

Com a cloenda, el dia divuit el vespre es va fer un sopar de germanor amb tots els membres de la Junta, la comissió de festes i totes les persones, que han col·laborat perquè aquestes activitats fossin possibles.

Va ser una trobada de prop de trenta persones, que moltes d’elles estan en el dia a dia i em va semblar important poder-li agrair a tots, la feina que estan fent. Tots sabem, que la feina que es fa en una associació és voluntària i que l’única recompensa que té, és la d’aconseguir fer una feina ben feta, i si pot ser cada dia. Gràcies a tots.

Aula de cuina

Aula de pintura.

Aula d’activitats físiques

Club de lectura, AFA escola de la Pabordia.

.

Hem deixat en el local l’exposició de fotos, de totes les activitats, fins després de la nostra festa major de Sant Miquel, és a dir fins al dia 24 de setembre d’enguany.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari