La flama del Canigó, els focs de Sant Joan i foc nou el nostre barri, parlem del porta a porta.

portada
Comparteix-nos amb els teus

Aquest mes de juny, com cada any, ens tocava parlar de la nostra tradició dels focs de Sant Joan, buscar algun referent d’activitats en el nostre barri i demanar a la nostra companya Maria Núria Bertran, que ens en fes alguna ressenya d’aquestes tradicions tan nostres i que intentem no deixar de parlar-ne El foc nou que cada any necessitem per avançar com a persones i societat.

Bes per on, aquest any estem acabant el mes de juny i no hem fet cap article sobre la festa de Sant Joan i les activitats tradicionals, però sí que tal vegada podem parlar de “foc nou”. En la revista del mes passat tenim un article d’opinió titulat: El porta a porta, crònica d’un desastre anunciat, tot plegat referit al nou sistema de recollida de residus, que ha d’implementar l’actual govern municipal, instaurant el porta a porta en un punt, amb més de 350 pisos i que podia ser molt conflictiu.

Doncs exactament el dia 20 de juny, podíem haver escrit: Crònica d’un acord.

Sense entrar a repetir-nos, cal fer notar, que ara per ara, és una solució, com m’agrada dir: del camí del mig. No és la definitiva i té data de caducitat i ben segur no pot agradar a tothom, però és un camí.

Estalviem convertir l’espai dels pisos de Palau-sacosta, en un femer de galledes d’escombraries. Domen temps a la resta del barri, prop de 1500 habitatges a començar a assimilar la recollida de cubells, que s’inicia el dia vuit de juliol. Donar temps els serveis municipals per preparar el nou sistema de contenidors intel·ligents per aquests pisos i ajustar els desequilibris, que es pugui donar aquests primers dies.

Després del dia vuit de juliol obrirem un canal a la revista per rebre els comentaris que ens vulgui fer la gent.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari