Butlletí juny 2024

Enguany aquest mes de juny ha acabat sent un monotema. La implantació, a principis del mes de juliol, del nou sistema de recollida de residus i el fet, que en el pla d’implantació previst (fase 4), només es contemplava un únic sistema de recollida domiciliària de cubells deixats a les voreres de tots els habitatges del barri de Palau-sacosta. (prop de 2000)

De moment i abans de començar aquest nou procediment, les xarxes del nostre barri van plenes de comentaris de descontentament. Cubells a les voreres, horaris de recollida, punt alternatius encara pendents d’ubicar-los, etc. Etc. Tot això, amb el pla inicial d’aplicar-ho en els pisos, que finalment s’han deixat amb el sistema de fer servir els contenidors actuals, fins a assolir un disseny definitiu de contenidors intel·ligents.

Des d’aquí volem oferir a tots els veïns, la possibilitat de fer servir: envia’ns un missatge, per recollir els principals problemes i poder-los fer arribar al govern municipal.

Nou sistema de residus Palau-sacosta

Implantació del porta a porta amb cubells, a les zones amb habitatges unifamiliars i contenidors intel·ligents en el sector dels quatre-cents pisos de Jocs Olímpics.

Llegir més

La flama del Canigó, els focs de Sant Joan i foc nou el nostre barri, parlem del porta a porta.

portada
PORTADA

Bes per on, aquest any estem acabant el mes de juny i no hem fet cap article sobre la festa de Sant Joan i les activitats tradicionals, però sí que tal vegada podem parlar de “foc nou”. 

Llegir més

Comunicat dirigit els administradors dels pisos, perquè avisin els propietaris i llogaters.

Benvolguts senyors, La vostra escala dels carrers Joc Olímpics, Romaní i Farigola, ha quedat temporalment, fora del sistema de recollida porta a porta i, per tant, les seves deixalles els ha de continuar portant els contenidors que té el carrer, tal com ha fet fins ara. Més endavant ja rebran instruccions complementàries. ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE PALAU-SACOSTA.

Reunió Anual del Grup de Seguretat del Barri

Hem fet un repàs de les últimes incidències de robatoris que s’han vist incrementats des del mes d’abril cap aquí. El Mosso Jordi Bartomeu confirma la pauta detectada en aquests incidents, 

Llegir més

El dia D: 6 de juny de 1944. Normandia

Manel
Mapa del Desembarcament i de la Batalla de Normandia. Normandie

Els ulls del món estan posats en vosaltres. Aquest és el dia. Aquesta és l’hora.

General Dwight David Eisenhower

Llegir més

La reixa dels químics

La reixa noucentista de l’antic edifici d’Els Químics, obra dels germans Busquets, s’ha recuperat i col·locat a la xemeneia de la fàbrica.

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants