Butlletí juny 2023

El mes de juny, és un altre moment molt especial, fi de curs de les nostres activitats, fi de curs a totes les escoles, revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Encesa de focs amb la flama del Canigó, inici de les festes majors a molts barris i pobles i aquest any acompanyats de notícies polítiques importants per a tots els ciutadans amb la celebració d’eleccions municipals i, per tant, canvis en els governs, com és el cas de la nostra ciutat, amb l’elecció d’en Lluc Salellas, com a nou batlle, en el que aprofitem de donar-li la nostra benvinguda de manera pública. I quan semblava que ja ho començàvem a tenir tot paït, el govern de Madrid ens sorprèn amb unes eleccions generals pel pròxim dia 23 de juliol.

Moltes novetats, nosaltres com a barri en tenim menys, a fe de deu, pero en tot cas us els volem explciar en aquest butlletí del mes de Juny.

Ha arribat l’estiu i les vacances merescudes de molts ciutadans, però també ha arribat el moment de prendre precaucions de seguretat.

AQUEST ESTIU, NO ABAIXEM LA GUÀRDIA!

PORTADA

’altre dia la patrulla policial del barri em va visitar per comentar la situació actual i la que es presenta de cara a l’estiu. La veritat que el percentatge de robatoris ha baixat durant aquests dos últims mesos……………………….

Llegir més

Curs de pintura 2022-2023

El curs de pintura, va ser el primer dels cursos que es varen crear, sempre de la mà de l’Antoni Rojas. En aquest article, no es tracta de mostrar de manera exhaustiva, la feina feta durant el curs, ni tan sols de personalitzar els quadres mostrats.

Llegir més

Cursos i tallers 2023 – 2024

Creativitat i Aficions

Nosaltres volem ajudar a treballar la teva creativitat i les teves aficions, aquí teniu l’oferta de cursos i tallers que durem a terme.

Llegeix les nostres activitats

Cos Sa i Moviment

«La forma física no és només una de les claus més importants per a un cos saludable, és la base de l’activitat intel·lectual, creativa i dinàmica» John F. Kennedy.

Llegeix tots els cursos programats

Aquí tens la relació dels cursos i tallers que hem preparat per a aquest curs. IMPORTANT: Si pateixen alguna intolerància, adaptarem les receptes.  No repetim les receptes de tallers anteriors. Apte per a tots els nivells culinaris.

Fes una ullada.

Passejada per Palau-sacosta

FÀBRICA DELS QUÍMICS A PALAU-SACOSTA 1944

Aquest any i per iniciativa de l’Agrupació Cultural i Recreativa, de la mà d’en Joan Corney, es va organitzar una passejada, que en podríem dir “fora-d’hores”. Totes les anteriors han coincidit sempre amb els actes de la Festa Major de Sant Miquel. Els motius de fer-ne una, aquest passat mes de juny

Llegir més

Reunió de joves a Palau-sacosta

Tal com anunciàvem en aquest cartell, el diumenge dia 18 de juny, tot un grup de joves i pares, que els acompanyàvem, varen venir a la nostra reunió. Tot un segut de noies i nois nascuts entre els anys 2006 i 2008, uns dotze de manera presència i una desena més que hi volen ser, tot i que no varen poder venir.

Ens varen venir a veure i escoltar les nostres propostes, que ras i curt era de demanar-los si estaven disposats a col·laborar amb l’associació de veïns i veïnes, aquest any durant la festa Major de Sant Miquel.

La trobada va durar un parell d’hores, i varen prendre la iniciativa de constituir-se com a grup de joves (han obert un grup de WhatsApp) amb el compromís de treballar tot un seguit de propostes que haurem de veure durant la primera quinzena de setembre.

Estem contens amb la iniciativa d’aquests joves i oberts a trobar amb ells tantes idees com puguem, per revitalitzar aquesta franja d’edat, dintre de l’associació de Palau-sacosta.

Robatoris d’identitat, precaucions

Tot sovint se’ns fa complicat assegurar-nos que tenim correctament protegits els nostres ordinadors. Paguem una quota d’un programa d’antivirus (i no sempre). Però el que sempre és més fàcil és caure en paranys que ens venen disfressats per noms i persones que coneixem.

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants