Aquí tens la relació dels cursos i tallers que hem preparat per a aquest curs.
IMPORTANT: Si pateixen alguna intolerància, adaptarem les receptes.
No repetim les receptes de tallers anteriors.
Apte per a tots els nivells culinaris.
AULA DE CUINA
Divendres de 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Montse Busquets
Saps quan tothom diu: Els bons costums no s’han de perdre mai!!
Doncs nosaltres no volem perdre la nostra Cuina Tradicional Catalana.
A l’Aula de Cuina treballarem durant 7 sessions els plats de temporada, de festa, receptes fàcils, d’aprofitament; totes de la nostra terra.
Elaborarem un entrant, un primer plat i unes postres dignes de la millor taula i comensals.
Grup I: 11 i 18 d’octubre / 8 i 15 de novembre / 20 de desembre / 10 i 17 de gener.
Grup II: 7 i 14 de febrer / 7 i 14 de març / 4 i 11 d’abril / 9 de maig.
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 140 € – 125 € socis Av.
SOC UN PETIT XEF
Divendres de 18.30 h a 20 h
Grup I: 25 d’octubre de 2024
Grup II: 28 de març de 2025
Grup III: 30 de maig de 2025
A càrrec de: Montserrat Busquets
Segur que t’agrada cuinar!
En aquest taller aprendrem a fer plat salat i un de dolç que hauràs de repetir pels de casa, perquè el tastaràs i no en quedarà res.
Cuina per a nens de 6 a 12 anys aprox. (Els agruparem per edats.)
Preu únic: 15 €
TAPES ORIGINALS
Divendres 29 de novembre de 2024.
Hora: 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Liliana Santos
Tens convidats i no vols cuinar de manera tradicional?
Prepararem elaboracions per oferir uns entrants divertits i poder començar un bon àpat en trobades familiars o amb amics.
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 20 € – 18 € socis Av.
PANS VARIATS
Divendres 24 de gener de 2025
Hora 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Liliana Santos
En aquest taller treballarem masses per elaborar pans amb diferents formes d’amasats, fermentacions i tipus de cocció. Farem molletes, francesilles i uns batbout.
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 20 € – 18 € socis Av.
GYOZAS, COM ES FAN?
Divendres 28 de febrer de 2025.
Hora 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Liliana Santos
Voleu disfrutar d’unes tapes asiàtiques?
Aquestes petites empanadilles orientals son com les nostres tapes, admeten infinitats de farcits i formats. Aprendrem a fer-los començant des de la massa.
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 20 € – 18 € socis Av.
MASSES DE BRIOIX
Divendres 25 d’abril de 2025.
Hora 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Liliana Santos
Aquestes masses conegudes com Viennoisseires son petites peces de brioixeria que ens faran gaudir en qualsevol moment.
Aprendrem a fer cínamom roll i ens permetrem una llicència per fer uns fartons.
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 20 € – 18 € socis Av.
AMANIDES SALUDABLES
Divendres 16 de maig de 2024
Hora 18.30 h a 20.30 h
A càrrec de: Liliana Santos
Elaborarem amanides saludables amb una varietat d’ingredients per aconseguir presentacions atractives i que es puguin considerar com a plats principals. Acompanyades de diferents vinagretes.
Ja veureu què en són de fàcils i originals !
Cuina per a adults i joves a partir de 14 anys.
Preu: 20€ – 18€ socis Av.
El format del taller serà de “Show Cooking”.
Seureu al voltant de la cuina per veure totes les elaboracions, practicar algunes i després hi haurà una degustació final. Aforament limitat a 12 persones.
L’objectiu és donar-te idees per en acabat fer les receptes a casa. Et facilitarem les receptes impreses en paper per prendre nota de tot.
Si aquest dia no pots assistir, pots lliurar el teu lloc a una altra persona
A partir de l’1 de setembre, pots fer la inscripció a la web de l’Ajuntament de Girona.
Si tens qualsevol dubte sobre el taller et pots adreçar a nosaltres per email a: