Butlletí abril 2024

Després de fer una publicació especial del Sant Jordi, ja tornem a entrar en la dinàmica de les notícies mensuals. Aquest cop, el butlletí és un recull de les activitats de la “diada de Sant Jordi” i tota la resta d’activitats del mes d’abril.

Les activitats de la Junta, solen tenir uns aspectes més del dia a dia, que hem de parlar si o sí, i ens venen definits pel calendari. Com organitzar les pròximes festes de l’any, buscar activitats, proveïdors de materials, discutir i planejar les coses a fer. Gestionar i justificar les ajudes rebudes per part de l’ajuntament, etc. En definitives activitats necessàries, però previsibles.

De tant en tant, les iniciatives que ens arribem dels nostres veïns, es converteixen en nous reptes assumir. En el butlletí de març vàrem publicar l’article sobre la nova modalitat de la recollida d’escombraries, que sense ser un tema desconegut (fa un any que en parlem), en cada nova etapa d’implantació, apareixen nous dubtes. La falta de concreció de les diferents modalitats que s’aplicaran, crear com a mínim malt estar entre els veïns. En tot cas un debat molt interessant, que ens indica que ens estem equivocant de discussió.

La modalitat, els mitjans i altres conceptes, són molt importants, sobretot, en el nostre dia a dia, però ens va semblar que podíem deixar de parlar del més essencial.

HEM D’INCREMENTAR L’EFICÀCIA EN EL RECICLATGE I MILLORAR EL MEDI AMBIENT I ENS HEM DE CREURE. Tot plegat ens ha portat a seure en una taula tot un seguit de persones que s’ho creuen i volen fer les seves aportacions:

GRUP DE NETEJA I MEDI AMBIENT.

Nova comissió de Neteja i Medi Ambient, a Palau-sacosta

Assemblea anual 2023

Des de sempre, que el concepte de neteja dels espais públics, han sigut una de les nostres principals preocupacions. El nostre barri té, almenys, un tret diferencial……………….

Llegir més

Ecobarri, mes d’abril 2024

ECOBARRI, serà l’apartat que recollirà totes les activitats i notícies que generi la Comissió. Tot seguit un parell reculls……………

Llegir més

Porta a Porta.

Nou sistema de recollida selectiva d’escombraries a tot el barri de Palau-sacosta

Llegir més

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA.

El procediment porta aporta es farà aquí a Palau-sacosta i entre d’altres els barri de Montjuïc. Per notícies de premsa, que no podem confirmar, es poden arribar a canviar la recollida porta a porta en alguns espais i edificis.

Atreveix-te a pensar: En la mort d’un mestre filòsof.

josep Maria Terricabras.
Portada, modifica, del llibre “Allò que som”

a mort d’un mestre filòsof no hauria de desdibuixar-se en els diferents mitjans o canals de comunicació, amb titulars, notícies o paraules tan convencionals, correctes i d’alguna manera estèrils

Llegir més

Els llibres de la Diada 2024

Fa un parell de dies, el diari ARA publicava unes entrevistes a quatre llibreteres de Girona,  i un dels comentaris ens va semblar important “Es publica massa”, tenim molt per triar i

Llegir més

Temps de Flors 2024. Des del dia 11 al 19 de maig. Zona verda la Creu de Palau

Per segon any consecutiu, la nostra associació a treball de valent per poder portar un punt Temps de Flors 2024. Us esperem a tots.

AVÍS GENERAL DE SEGURETAT

En diferents butlletins hem parlat de prendre les mesures suficients, per evitar que ens entri a casa i patim les angoixes i pors que aquests fets ens estan creant i per descomptat, les conseqüències materials.

En algun moment hem fet aquests titulars d’avisos i precaucions, que avui tornem a repetir.

Ara ens toca avisar-vos que en el barri estem petin altre cop aquestes situacions i, per tant, tornem a publicar aquest recull de recomanacions fetes des dels Mossos i la Policia Municipal.

Una recomanació: les precaucions els hem de prendre cada dia.

Seguretat. Recomanacions

PORTADA ROBATORIS

Recomanacions dels Mossos.

Díptics editats pels mossos, són molt il·lustratius sobre les mesures de seguretat que ens recomanen prendre.

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants