Nova comissió de Neteja i Medi Ambient, a Palau-sacosta

Assemblea anual 2023
Comparteix-nos amb els teus

Parlem. somacasa@avpalau-sacosta.cat

Des de sempre, que el concepte de neteja dels espais públics, han sigut una de les nostres principals preocupacions. El nostre barri té, almenys, un tret diferencial, respecte d’altres indrets de la ciutat, quan parlem del problema dels espais públics nets. La concentració de moltes persones, en punts concrets. L’estadi del Girona FC i tots els seus voltant (cinc mil visitants en cada partit) i la concentració de més de cinc escoles, ben segur més de tres mil persones, que hi passen cada dia, entre alumnes i acompanyants.

Però no només hem de parlar i treballar pels espais públics nets. Ens sembla que hem d’aprofundir molt més en conceptes fonamentals del medi ambient i buscar persones formades sobretot conscienciades en difondre, en el que el nostre entendre és la principal xacra social.

En l’última reunió de la Junta directiva, es va acordar crear aquesta COMISSIÓ i tot seguit hem contactat amb uns quants veïns que estiguessin interessats a DEBATRE, EXPLICAR I PUBLICAR.

Ben pocs dies després, el 22 d’abril, ja hem pogut seure i comptar en persones, que ja fa molt de temps que de manera individual i o col·lectius, que estan disposats a treballar en aquesta idea i compartir les seves experiències.

ECOBARRI

Nom de l’espai, que la nostra revista “La News”, dedicarà a difondre les feines d’aquesta Comissió. En cap cas és un espai tancat, el deixem obert a tothom.

VOLS COL·LABORAR, ajuda’ns i aporta idees:

Què et sembla el nom d’aquest apartat?

Proposa una imatge que identifiqui l’apartat
Proposa un altre nom, per aquest apartat
Enviar les teves propostes al nostre correu electrònic: somacasa@avpalau-sacosta.cat
Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari