Salutació de la regidora de Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Festa Major de Palau-sacosta 2021

Mª Àngels Planas Crous

Aquest escrit és segurament un dels que em fa més il·lusió des que sóc a l’Ajuntament de Girona. Més enllà de ser la regidora de barri de Palau-sacosta, en sóc veïna, i per això conec perfectament les dificultats que hem passat aquest últim any i mig. Rebre el programa de la festa major, i veure com recuperem unes activitats tant importants per a nosaltres, ha sigut un regal d’inici de curs que tots plegats podrem compartir aquests dies.

També em fa molta il·lusió veure com entre tots i totes anem traient partit de les obres del local social, sobretot de la cuina nova, que ens ofereix moltes possibilitats tant per organitzar-hi cursos com també de suport per a altres activitats. El local social ha de ser un punt neuràlgic de les coses que passin a Palau, i confio que a mesura que es vagin reduint les restriccions oferirà tot el seu potencial.

Mentrestant continuem treballant en millores que són importants en voreres, en il·luminació, en seguretat o en neteja. Aquests dies de festa major seran una bona ocasió per retrobar-nos de nou, per parlar de tot allò que ens afecta, i sobretot, per tornar a gaudir del que ens uneix als veïns i veïnes de Palau. Moltes gràcies a l’Associació de Veïns per la gran feina que estan fent per el barri, i per haver preparat una festa major fantàstica que enguany esperem més que mai.

Molt bona festa!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari