Agraïment a la comissió de festes 2021

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns. La pandèmia del COVID-19 ens va impedir l’any passat de celebrar la festa major. Així, enguany, que sí en podem gaudir amb precaució i mesura, n’estem plenament convençuts que la disfrutarem molt!

En aquesta edició podem fruir del nostre local social a ‘tutti pleni’, la cuina va en dansa amb els tallers pels més grans i més petits de la casa.

Comencem amb una activitat pels veïns i veïnes més grans que viuen a la Residència de la Gent Gran de Palau-Sacosta i acabem amb la Passejada guiada “CONEIXEM PALAU” en la seva onzena edició. La resta d’activitats del dissabte i diumenge són les mateixes doncs tenen un elevat nombre de participació.

Una activitat afegida, aquest any, és el teatre de diumenge: Els bojos del bisturí. Les tàctiques del cap de servei d’un hospital que intenta prevenir un desastre causen un munt d’embolics entre els personatges d’aquesta esbojarrada comèdia de Ray Cooney. És una comèdia esbojarrada i divertíssima que ens farà passar una estona agradable.

AGRAÏMENTS

La programació de la Festa ha estat possible gràcies a la col·laboració de:

Albert Camós; Anna Juanhuix; Cristóbal Sánchez, Ferran Pinto; Gloria Rebugent; Guillem Rey; Isidre Vall-llosera; Joan Corney; Joan Fausellas; Jesús Rodriguez; Margarita Cervià; Maria Galán; Mei; Noèlia Seisdedos; Nuria Bertran; Paco Muñoz; Pau Pinto; Pere Roch; Romà Monreal; Sílvia Benítez; Sergi Rodríguez; Valentí Giralt; Xavier Bosch; Pepe Herrero (il·lustrador del programa de la festa)

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari