Conveni de col·laboració, amb l’ Agrupació cultural i recreativa de Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Parlar de l’agrupació, per nosaltres la Junta, és, com aquell que diu, parlar de la mateixa junta, puix el llarg de tots aquests anys de l’existència de l’associació de veïns, les iniciatives i col·laboracions han estat constants, fins al punt, que costa distingir qui és qui. Sobretot quan és parlar de Palau i de continuar fent Palau-sacosta. Des de l’any 1963, tots som gironins i a molts quan expliquem, que som “palauencs”, acabant posant una cara d’interrogació.
Ben segur, que de palauencs n’hi ha molts, però si algunes persones han fet més que d’altres per mantenir vives les tradicions del poble, són i hi han estat la gent de l’agrupació cultural.
Amb ocasió d’aquesta festa major, hem volgut encetar, a la nostra revista, un capítol o apartar anomenat “conveni de col·laboració”, que pretén recollir totes les entitats que d’una manera o altra treballant per Palau, des d’àmbits molt diversos, però que entre tots fan aquest poble de Palau-sacosta. Doncs és molt clar, que en aquest apartat la primera entitat que hi ha de figurar és l’AGRUPACIÓ CULTURAL I RECREATIVA DE PALAU-SACOSTA.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari