voreres noves 3 Pavelló de Palau
Comparteix-nos amb els teus

Un Twitter no fa la cosa.

Has vist el Twitter de Guanyem Girona, parlen de Palau-sacosta, en sabies quelcom?. D’entrada vaig contestar que els partits a l’oposició han de fer la seva feina, és a dir posar en relleu les mancances dels barris. S’entén que el missatge és “si nosaltres fóssim el govern, això no passaria”.
Fins aquí, i com associació de veïns res a dir sobre el missatge global. Però si entrem en el detall, gairebé en poso a plorar, fotos de fets puntuals sobre una pista poliesportiva, d’ús veïnal, en el carrer dels Jocs Olímpics de Barcelona, després d’unes plogudes o citar el problema de l’edifici de la Generalitat, desmantellat des de va quinze anys o més, amb una notícia del diari de Girona de l’any 2015 i cap proposta.
La nostra associació, tot sovint, per no dir cada dia, fa saber els serveis municipals els problemes que detecta, aconseguint una contesta pràcticament immediata .o no, d’acord amb la complexitat.


Fer la nostra feina, és, entre altres coses, no instal·lar-se en la queixa continua, que existeix, ja ho sabem. Avui toca parlar de rates, abans-d’ahir dels perills d’incendi en els boscos prop de Girona, cada dia, de les voreres, escocells i d’altres o de la brutícia al voltant del contenidors.


Volem ser els interlocutors dels nostres veïns, detectar problemes i també i fer pedagogia de l’incivisme de molta gent, que no es fàcil. Coordinar amb els serveis municipals i de seguretat els problemes del barri i resoldre’ls, per això ens han elegit i es el nostre compromís.

I no sempre, la contesta rebuda i la gestió feta, ens embla suficient i correcte, com pot ser el cas d’aquets bonys en el asfaltat del carrer Puigsacalm, a l’alçada de la zona esportiva de l’UDG. Es evident que la reparació es insuficient.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari