El GE I EG i l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta.

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

El passat dia 15 de setembre la vicepresidenta Maria Núria Bertran i jo mateix vàrem fer una visita al president del GEIEG Francesc Cayuela. No puc evitar sentir-me un “grupista”, és l’entitat que m’ha acompanyat en llarg dels anys, primer amb una implicació directa i després com a punt de referència familiar a l’hora de fer qualsevol activitat esportiva, de fet com a tants i tants gironins. En tot cas, ara es tractava de saludar oficialment, com a junta, aquesta entitat, pels seus vincles amb Palau-sacosta, on té la seva principal instal·lació.
Aquest dia ens vàrem entrevista amb el president Francesc Cayela i el vicepresident Josep Lluis Eusebio. Es tractava de presentar la nova junta i buscar tots els punts de coincidència que tenim les dues entitats, veure com i que podem aportar l’una a l’altre. Nosaltres buscar la millor relació del barri amb les seves instal·lacions i ells poder participar en els nostres activitats.
Ens hem proposat, com objectiu, dissenyar aquesta col·laboració, que a part de veure’ns en temes concrets, volem que tingui una continuació en trobades entre les dues juntes i avançar en aquest pas inicial i tot plegat, sigui la base per poder desenvolupar un conveni de col·laboració mútua.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari