El GE I EG i l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta.

Comparteix-nos amb els teus

El passat dia 15 de setembre la vicepresidenta Maria Núria Bertran i jo mateix vàrem fer una visita al president del GEIEG Francesc Cayuela. No puc evitar sentir-me un “grupista”, és l’entitat que m’ha acompanyat en llarg dels anys, primer amb una implicació directa i després com a punt de referència familiar a l’hora de fer qualsevol activitat esportiva, de fet com a tants i tants gironins. En tot cas, ara es tractava de saludar oficialment, com a junta, aquesta entitat, pels seus vincles amb Palau-sacosta, on té la seva principal instal·lació.
Aquest dia ens vàrem entrevista amb el president Francesc Cayela i el vicepresident Josep Lluis Eusebio. Es tractava de presentar la nova junta i buscar tots els punts de coincidència que tenim les dues entitats, veure com i que podem aportar l’una a l’altre. Nosaltres buscar la millor relació del barri amb les seves instal·lacions i ells poder participar en els nostres activitats.
Ens hem proposat, com objectiu, dissenyar aquesta col·laboració, que a part de veure’ns en temes concrets, volem que tingui una continuació en trobades entre les dues juntes i avançar en aquest pas inicial i tot plegat, sigui la base per poder desenvolupar un conveni de col·laboració mútua.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari