Acollida d’infants sahrauís al barri de Palau-sacosta!

Associació ACAPS
Comparteix-nos amb els teus

L’Associació ACAPS-Girona hem iniciat aquest any el projecte Wanibik, un programa d’acollida per a infants refugiats sahrauís amb diversitat funcional. Aquesta iniciativa ofereix una estada de dos mesos a Girona (a l’escola d’educació especial de Palau) durant els mesos de juliol i agost, permetent als infants conviure amb un equip de voluntaris.

El principal objectiu de Wanibik és proporcionar als infants l’atenció mèdica especialitzada de la qual no tenen accés als campaments de refugiats, així com fomentar l’intercanvi cultural. A més a més, el projecte busca sensibilitzar els participants sobre la complexa situació social i política del Sàhara Occidental, convertint-se en una plataforma que promou la solidaritat, l’assistència mèdica, l’intercanvi cultural i la consciència social.

Wanibik estem buscant la col·laboració del barri de Palau-sacosta en diversos àmbits. Especialment en l’alimentació, i també per a la recollida de roba i matalassos. Aquesta iniciativa forma part dels esforços per garantir les necessitats dels infants refugiats sahrauís participants en el projecte Wanibik, reforçant així la solidaritat i el suport comunitari. Volem aprofitar per fer una crida a les persones, comerços i entitats del barri a col·laborar aportant un granet de sorra, us escoltem!

Per fer possible el projecte Wanibik, també necessitem la participació de persones majors de 18 anys que estiguin disposades a fer de voluntàries durant una setmana durant el mes de juliol o agost, acompanyant i donant suport als infants participants. 

Per a conèixer més sobre el que fem, ens trobareu a:

instagram: @wanibik_girona

email: wanibikg@gmail.com

Moltes gràcies, ens veiem pel barri!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari