Assemblea General ordinària 2022

Comparteix-nos amb els teus

Convocatòria per a tots els associats. Dia 7 de març DE 2023, a les 20 h.

Un any més us hem convocat a tots els socis a participar de la propera assemblea anual. A part d’haver passat la convocatòria de manera individual a tots i cada un dels socis, com és preceptiu, volem fer-ho per la nostra “News”, amb dos objectius clars. El primer recordar-vos que la reunió serà aquest dimarts vinent dia set a les vuit del vespre. El segon objectiu, i tal vegada més important, pel nostre futur, és fer arribar aquest comunicat a un col·lectiu de més de vuit-centes persones, que ens segueixen cada mes.

Estem molt contents de poder-vos fer arribar cada mes els problemes i anhels que tenim a Palau-sacosta i poder constatar que sou molts els que hi esteu interessats, però ENS FALTEN SOCIS. Us vull convèncer que ser soci val la pena:

És assumir que les nostres inquietuds i preocupacions les podem aglutinar, compartir i aconseguir

Que els problemes de barri com SEGURETAT, MOBILITAT, NETEJA i tants altres tenen solució quan es canalitzen des de l’associació.

Hem de ser els ulls del barri. L’ajuntament, tot i els seus esforços, no arriba a tots els racons. No en fem prou en queixar-nos de manera individual. Hem de ser un col·lectiu.

Hem de ser la porta entre els ciutadans del barri a l’administració i ser una associació potent, és l’ungüent que es necessita perquè la porta no grinyoli, o com a mínim ho faci més sua.

Ser soci val UN EURO cada mes. Quota anual de 12 €

Cada soci, amb aquesta quota, pot portar de socis a tota la FAMÍLIA

Totes les activitats tenen un preu especial pels socis

Esteu tots convidats. Us esperem.

No dubtis, contacta amb nosaltres i et farem arribar el formulari.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari