Tornar per Nadal.

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Nadal i les seves tradicions.

M’he permès emmanllevar aquesta frase, que va fer fortuna dintre la publicitat televisiva. Bé, en sembla recordar que era “tornar a casa per Nadal”
En un moment tan globalitzat, fins i tot la frase ha perdut actualitat, perquè ara és fàcil que tot sovint, no cal Nadal, ens veiem amb les persones que estan molt lluny de nosaltres. Recuperem la seva cara i la seva veu, ara ho fem cada dia, ja no tenim novetats per guardar. En tot cas, si finalment ens tornem a trobar, podrem recuperar quelcom que la tecnologia no té resolt (afortunadament per nosaltres). L’escalf d’una abraçada, agafar-nos les mans, fer un tomb pel barri de sempre.

Aquell dia que acompanyem els més petits a fer cagar el tió i veure les cares de joia, quan descobreixen tot el que hi ha sota la manta o aquells, que els hi agafem la seva mà, una mica angoixats, quan s’acosten el patge reial.

Però en tot cas, no només passa amb els més petits. La nostra tradició nadalenca, el voltant dels regals, ens acaba arribant a tots. “Papa no et preocupis pels diners que val el regal que vols fer a la mare, ho poses a la carta dels reis i així no has de gastar-te els diners”, deia un cop, un meu net.

La il·lusió i la tradició de les rifes de Nadal.

Compres un número per un euro i et toca la panera per gaudir amb família i amics. Compres un bitllet de la grossa de Nadal i el primer premi és de 200.000 €.

Tots sabem les poques possibilitats que tenim, però i tots els dies previs el sorteig?, des del moment que ens han regalat o hem comprat un número, ens acompanya aquesta il·lusió de ¿i si ens toca?

D’acord, una mica infantil, però és que mai no hem deixat del tot, de ser com els infants que es miren embadocats, la manta que amaga aquell regal que tant esperen.
En tot cas, des de Palau-sacosta, volem compartir amb tots vosaltres aquestes tradicions i rifes tan populars del nostre Nadal.

Passa pel local. Aprofitem per saludar-nos i compartir aquesta loteria de la Grossa de Nadal i la rifa de la panera.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari