Seguretat, neteja i trobades institucionals

Comparteix-nos amb els teus

Contacta directa:

Correu electrònic: avpalau-sacosta@avpalau-sacosta.cat

Telèfon de contacte: 676 96 38 01

Potenciar els grups de WhatsApp per zones, del nostre extens barri.

Ja fa uns anys, que la gent del nostre barri, s’han agrupat per crear grups de whatsapp, per intercanviar informació sobre els problemes que pateixen en els seus respectius entorns, tots semblants i tots diferents. Cada grup d’aquests ha anat creixent amb el nombre de persones apuntades i en el número de dificultat que van sorgint.

Fer i mantenir un grup d’aquests, no és feina fàcil. No sempre tothom entén la seva utilitat de la mateixa forma i, per tant, tot sovint sorgeixen temes i continguts no sempre coincidents amb els objectius fundacionals, però en termes generals, compleixen el propòsit.

De fet, el principal problema que es dona, després d’un temps d’haver-los creat, és que molts s’acaben fent la pregunta “i ara que fem”.

Aquest entorn, també està preparat per la gestió de trobades institucionals, sobretot amb les diferents regidories de l’ajuntament, que de manera directa ens puguin informar sobre els problemes que no tenim resolts.

Des de la Junta, aquests dies hem llençat una proposta que estem enviant i parlant en tots el grup, per exactament contestar aquesta pregunta.

Comunicat dirigit els veïns i veïnes de Palau-sacosta i especialment els que ja estan agrupats.

 Des de l’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta volem demanar la teva col·laboració.

L’associació, amb voluntat de treball i entrega, dediquem part del nostre temps lliure en benefici dels ciutadans amb qui compartim veïnatge a Palau-sacosta. Participem en el que, en termes municipals, es coneix com a “taules de participació”, ja siguin de mobilitat, seguretat i neteja i d’altres. Actua directament i diàriament, amb la regidora de barri i amb la resta de regidors quan és necessari per intentar resoldre els problemes, que a vegades semblen individuals, quan en realitat són col·lectius.

Per aquest motiu, estem potenciant els grups de WhatsApp per zones del nostre extens barri per poder-ne fer un seguiment de què està passant.

En aquests grups hi ha un responsable que té contacte directe amb la Junta de l’AV Palau-sacosta i alhora amb el grup de Seguretat de la Policia Municipal i de l’Ajuntament de Girona, de manera que qualsevol incidència important que passeu, es podrà redirigir ràpidament a qui correspongui.

Evidentment si hi ha alguna emergència o veieu quelcom entrant en una casa, cal trucar al telèfon d’emergència 092 o el 112.

Si et vols adherir, envia un WhatsApp al responsable de la teva zona o directament a nosaltres i et posem en contacte amb el teu grup.

Altres vies d’informació i comunicació:

Correu electrònic: avpalau-sacosta@avpalau-sacosta.cat

Revista del barri: https://news.avpalau-sacosta.cat/

Web informativa: http://avpalau-sacosta.cat/

Telèfon de contacte: 676 96 38 01

Adreça: Local Social de Palau-sacosta – C/ Jocs Olímpics, nº 4 17003 Girona

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari