Sant Antoni abat dia 21 de gener de 2024

Comparteix-nos amb els teus

La nostra festa petita.

Sant Antoni Abat, la festa dels animals, el fred i les sis magnífiques sardanes. Vàrem començar a la primera sardana a les 11 del matí en sis balladors i vàrem acabar l’última amb dues rotllanes de balladors, que varen emplenar tota la plaça de Sant Miquel.

Els premis del sorteig de Sant Antoni, gentilesa dels nostres comerciants de barri, que com cada any col·laboren d’una manera magnífica i el goig de poder-ho compartir, amb tots els que participeu , col·laborant, en aquesta festa.

Les regidores Sílvia Paneque i Cristina Cots

Un altre moment imprescindible, és la subhasta peus de porc. Entre les ganes del nostre company Xicu Ros, amb el seu amb el sobre del “document intransferible” i una entusiasta participació de tots els assistents, es va aconseguir una bona subhasta, amb peus de porc regats en cava. Hem d’estalviar l’aigua.

En tot cas, en aquesta festa el que no poden fallar són les sardanes i els músics de la cobla La bisbal Jove, no es va fallar i les sardanes dels palauencs Francesc Picart i Francesc Mas Ros, no ens varen faltar.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari