Comparteix-nos amb els teus

Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta

Nadal, una paraula màgica que a tots i cada un de nosaltres ens aboca pensaments que d’una manera o l’altra, estan relacionats amb la nostra vida.
Moments al costat de l’arbre, picant aquest tió tan nostrat al ritme de la cançó i que sempre hem cregut que és capaç de cagar tots els nostres somnis.
Moments al voltant de la taula, provant aquestes menges que fa l’àvia o la mare, on el petitó recita el vers que li han ensenyat a l’escola i ens retrobàvem amb familiars i coneguts que potser no tornarem a veure fins al Nadal que ve.
Moments de disbauxa, intentant que aquest any sí, que serem capaços de menjar-nos els dotze grans de raïm mentre donen les 12 campanades i després a gaudir, que és anys nou.
Moments veien passar els reis i esperant que al matí, quan ens llevem, trobarem sota l’arbre aquell present tan desitjat.
O moments on hi ha algú que està sol, que no vol que arribin aquests dies perquè recorda els bons temps passat i ara, veu la missa del gall i el repic de les 12 campanades per televisió aixecant la seva copa, desitjant que s’acabin aquestes dates i que l’any vinent sigui millor.


Les festes de Nadal són tots aquests moments i molt més, per això l’Associació de Veïns i Veïnes de Palau-sacosta vol estar al vostre costat i desitjar-vos que els vostres somnis pel pròxim any es compleixin, que sigueu feliços i que compartiu amb tot el barri els bons moments que ben segur ens portarà el nou any.
FELIÇ 2024

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari