La bústia d’avisos, en els espais de Palau-sacosta

correu electrònic
Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Com usuaris “avantatjats” d’aquest servei municipal, hem de dir, que de manera habitual, la resposta és ràpida i resolutiva.

Si, ens posem a valorar aquesta gestió,  en els últims anys, podem dir que millora adequadament, si no fos, que en alguns casos l’avís no queda resolt o no es pot resoldre. En aquests casos, sempre s’ha de fer saber, doncs en cas contrari queda com un negligència o desídia municipal.

. Per tant necessita millorar el procediment quan una suggerència, no es pot resoldre. Tot seguit un exemple, que es reporta per primer cop l’any 2019, aquests any hi hem tornat,  i a hores d’ara continua igual:

Carrer Albí, carril bici.

El carrer Albí, en direcció a la Creu de Palau, té dos trams de carril bici, entre el carrer Mas Prunell i el carrer de Can Sureda. Cal fer notar, que més enllà del tractament urbanístic que si li ha donat en aquest tram de carrer, la seva utilització real és d’una vorera, que en comptes de panots, té una capa d’asfalt. Aquest asfalt ha quedat aixecat i abonyegat per les arrels dels arbres. És un perill per a tothom que hi pasa.

Sector de l’Avellaneda. el nostre soci Isidre, ens comenta tot sovint les necessitats i mancances del barri. 

Rètols amb el nom del carrer.

Els rètols del nom del carrer Illes Balears. Les plaques del nom del carrer tenen escrit la paraula “Balears”, quan el nomenclàtor de Girona, l’identifica com “Illes Balears”. En aquest cas l’Ajuntament ens ha informat que ja té demanat tres noves plaques amb el nom correcte i pendents d’instal·lar.

Mobiliari urbà:

 Tres bancs amb fustes trencades en el carrer Astúries (a dia d’avui ja estan reparats i pintats), i un el carrer Illes Balears. Una paperer a la zona de la pista del carrer Illes Balears..

Escala amb graons de fusta trencats, que dóna accés el parc infantil del carrer Ricard Viladesau i Carner.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari