Mobilitat. Millores necessàries.

Comparteix-nos amb els teus

Carrer Pica d’Estats. Substituir el sistema d’aparcament en bateria, per un aparcament en línia.

Els aparcaments en bateria d’una part del carrer, fan difícil la maniobrabilitat, especialment quan el vehicle aparcat vol sortir i coincideixen dues situacions

  • Que el vehicle aparcat és de dimensions grosses (tipus SUV)
  • Que en el carrer i just el seu darrera, també hi ha un vehicle aparcat.

Carrer Pica d’Estats.Posar un mirall:

L’accés, amb cotxe, des del carrer Pla Guillem al carrer Pica d’Estats, té poca visibilitat, ELS VEÏNS DEMANEN UN MIRALL EN AQUEST PUNT. El problema ve donat perquè els cotxes aparcats en bateria tapen la visibilitat dels cotxes que van en direcció a Pericot.

 DE FET SI ES TREUEN ELS APARCAMENTS EN BATERIA, NO FARIA FALTA POSAR EL MIRALL.

Carrer de Barcelona. Projecte d’obres ordinàries de la vorera est del carrer de Barcelona, entre el carrer del 8 de març de 1909 a la rotonda de Fornells.

Obra acabada, que ha convertit la vorera est,  del carrer de Barcelona, en aquest sector de l’Avellaneda, en uns espais amplis i ben condicionat, amb tres passos de vianants per creuar el carrer, a mes d’incorporar un carril de bicicleta, que en el seu moment enllaçarà la zona de Mas Gri, amb Fornells. Ens sembla que es pot afirmar la  ciutat arriba fins a l’ Avellaneda. De tota manera es necessari fer notar les deficiències d’aquesta obra, i esperem que en poc temps quedin resoltes.

soterrament del traçat elèctric

Entre d’altres, aquestes obres comportaven el soterrament del traçat elèctric. Avui dia, aquesta substitució continua pendent. L’Ajuntament informa que és una obra, que ha de fer la companyia elèctrica Endesa, que ja ha estat requerida. Mentre els forats i les tanques de protecció continuen entorpint el pas per aquesta nova vorera.

No puc passar amb el cotxet del meu net.

Tenim un segon punt, que ens sembla que cal modificar. En l’últim pas de vianants, just a toca el restaurant de l’Avellaneda, ha quedat un espai excessivament estret  que dificulta i fins i tot no permet el pas de persones en mobilitat reduïda.

Leroy Merlin – Hipermercat Esclat.

L’altre espai que ha de millorar son els carrers de l’entorn del Centre Leroy Merlin, i del Hipermercat Esclat. Ens consta que Mobilitat de l’Ajuntament coneix la problemàtica i te prevista actuar. El voltant del centre comercial, a més dels cotxes de la zona i de clients, té una circulació important de camions que porten les mercaderies en aquest dos centres i a part de la mala praxi de descarregar aquests camions en ple carrer, és necessari ajustar la convivència d’aquest grans vehicles i l’entorn. 

S’han de modificar els espais d’aparcaments i la línia divisòria central,  en els carrers 8 de març de 1909 i de Can Turón.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari