Festa de Sant Antoni Abat

Sant Antoni Abat 2023
Comparteix-nos amb els teus

Dia 22 de gener de 2023

Un any més, hem celebrat la nostra festa petita, Sant Antoni dels animals. També com cada any, els palauencs han patit les inclemències del temps, que ens ofereix el mes de gener. Aquest any ens hem alliberat de la pluja (que bona falta ens fa), per no d’un vent, fort i gèlid. La tramuntana.

Autoritats i Junta directiva.

Molt fred i molta gent. No varen faltar la visita dels regidors municipals i de l’exconsellera d’universitats, Gemma Geis. Acabat l’ofici, el mossèn ha beneït els animals domèstics que ens han acompanyat. Tot seguit l’audició de sardanes. Aquest any també hem pogut gaudir d’una magnífica ballada de sardanes, acompanyats per la colla sardanista del GEIEG, “aires gironins”, La colla veterana ha ballat la sardana Afalagada de Jordi Pauli, amb la modalitat de punts lliures i tot seguit els més joves del grup ens han donat la primícia de ballar, per primer cop en públic, la mateixa sardana.

El vent i el fred, no van arronsar les ganes de ballar tota la resta de sardanes, amb rotllanes tan amples i grans com la mateixa plaça de Sant Miquel.

Tampoc va faltar la subhasta de peus de porc i el sorteig de dues magnífiques paneres.

Sant Antoni Abat 2023

El sorteig de Paneres, va tocar al mestre sardanista Francesc Picart i la família Vall-llosera

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari