Butlletí desembre 2023

NADAL 20232

Les festes de Nadal, Reis i Cap d’Any

Un mes de desembre, amb les mateixes festes de sempre, però aquest any per capricis del calendari, probablement han estat millors, hem gaudit de més dies seguits de festa, i per les persones que aquests dies de festa no els i toca treballa, que també són molts. En tot cas el nostre desig per a tots vosaltres els que hàgiu pogut, tots, gaudir-los amb família i amics.

Nadal 2023

Nadal, una paraula màgica que a tots i cada un de nosaltres ens aboca pensaments que d’una manera o l’altra, estan relacionats amb la nostra vida.
Moments al costat de l’arbre, picant aquest tió tan nostrat al ritme de la cançó i que sempre hem cregut que és capaç de cagar tots els nostres somnis.
Moments al voltant de la taula, provant aquestes menges que fa l’àvia o la mare, on el petitó recita el vers que li han ensenyat a l’escola …………..

Llegir més.

El Patge Reial a Palau-sacosta

REIS, GENER 2023

Dijous 4 de gener 2024, a les 17:30 podeu donar la carta al nostre patge reial.

Llegir més

El Gran Tió ha passat per Palau-sacosta

FOTO EL TIO

El dijous dia 21 de desembre ens va venir a veure el Tió. Des de dos quarts de sis de la tarda i un cop li varem ………………….

Llegir més

Bon any nou 2024

I després del desig, ens podem, ens hem de preguntar: Com han quedat les bones intencions per l’any que s’acaba. Ens sembla molt important parlar de si s’ha complert tot el que esperàvem aconseguir.

Llegir més

Servei de neteja viària

CONTENIDORS

A partir del dia 20 de desembre, i fins que s’acabin les festes, el servei d’endreçat d’àrees de matí (de 6 a 12 h) i el de tarda de 13 a 19. h) farà una repassada

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants