Butlletí del mes d’agost

Vacances i repàs de novetats

Aquest mes d’agost te la marca de les vacances, com a mínim desconnectar una mica i dedicar el temps a la família i aquelles amistats, que a causa de la distància, no són fàcils de veure. I si em permeteu la llicència de la redundància (de parlar aquí, també de la Covid), aquest any tot i les vacances, els retrobaments han estat una mica més complicats que de costum. Les abraçades més petites i molts viatges més curts tant en la distància com en el temps.

Parlar de vacances porta la connotació de passar-ho bé, i aquest any, continua com l’any passat, sense ser del tot exacte i fins i tot, el contrari. La Covid ha continuat sembrant la malaltia a molta gent i a molts de nosaltres ens ha acabat afectant. Des d’aquí, des d’aquest butlletí volem tenir un record de totes aquestes persones, que no coneixem, d’algunes de les famílies de Palau-sacosta.

Tot sigui dit, també amb la contraposició de moltes notícies, que ens parlen d’accessos en festes i trobades, com si res no estes passant i que donen un color de seguretat els ciutadans i el seu entorn, que està encara lluny de ser cert. De fet, aquest agost, hem entrat a la “sisena onada” de la pandèmia.

I parlant de festes, aquest mes de setembre, tenim la nostra i aquesta preocupació que expressem ens ha portat tots aquests dies a donar unes quantes voltes de com plantejar aquesta nova FESTA MAJOR i aprofitarem aquest butlletí per avançar quelcom. PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2021

Obres i millores

Un Twitter no fa la cosa.

voreres noves Pavelló de Palau
voreres noves Pavelló de Palau

Has vist el Twitter de Guanyem Girona, parlen de Palau-sacosta, en sabies quelcom?. D’entrada vaig contestar que els partits a l’oposició han de fer la seva feina

,Llegeix més…

Tornem a l’escola, tornen els problemes.

D’aquí a pocs dies les escoles tornaran a esta obertes i com cada any, la vida ens canviarà una mica a tothom. En primer lloc en els nostres fills i nets, però….

Llegeix més…

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants