Butlletí de Sant Jordi 2024

La nostra “news”, per celebrar la Diada.

En algun moment hem pensat que a Palau-sacosta l’associació, també podia fer quelcom per celebrar la diada de Sant Jordi, per tot seguit plantejar-nos si havíem de repetir algunes de les moltes activitats, que trobem arreu i en més i millors recursos.

Llibres i roses els trobarem totes el centre de Girona, això també vol dir, que ens trobarem tots allà. Per tant, el més prudent era compartir amb vosaltres alguns articles escrits a la nostra revista i celebrar-ho així. El club de lectura de l’escola de la Pabordia, ens ha ofert la seva selecció de llibres, que compartim aquí, amb tots vosaltres i amb una aportació pròpia, d’autors coneguts i llibres que val la pena recomanar.

Una veïna, i amiga, ens passa unes línies, tot recordant, l’exprofessor de la UDG, Josep Maria Terricabras, que ens ha deixat, aquest 16 d’abril. Filòsof i autor de llibres ben coneguts. Tot plegat, ens sembla un excel·lent homenatge, que podem fer-ho coincidir amb la nostra diada de Sant Jordi

Que la diada us sigui profitosa!!!

Sant Jordi 2024

LLIBRES SANT JORDI

Per l’abril, llibres i roses mil, fa la dita. Torna la primavera, i amb ella la diada de Sant Jordi

Llegir més

Atreveix-te a pensar: En la mort d’un mestre filòsof.

josep Maria Terricabras.

La mort d’un mestre filòsof no hauria de desdibuixar-se en els diferents mitjans o canals de comunicació, amb titulars, notícies o paraules tan convencionals………….

Llegir més

Els llibres de la Diada 2024

Llibres recomanats. Tenim molt per triar i poques possibilitats a tenir-ne referències, Sobretot quan tens l’atreviment de voler recomanar, com ara fem nosaltres.

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants