Butlletí abril 2023

Aquest mes d’abril és sobretot la festa de Sant Jordi. La Diada dels llibres i la roses. Enguany ens va semblar que hi hem de dedicar un butlletí específic i previ a la diada., just abans d’aquesta dada i no deixar-ho com una crònica en el butlletí mensual.

Tot i que també teníem una altra raó, més important pel nostre barri. Es tractava d’aprofitar el butlletí d’abril, per explicar-vos en detall, un esdeveniment significatiu: el projecte:

TEMPS DE FLORS 2023 A PALAU-SACOSTA.

Benvolguts socis, veïns i amics, aquest cop us volem presentar el nou projecte, que ens fa molta il·lusió: “Temps de flors a Palau-sacosta” D’ençà que som a la junta de la nostra associació, tot sovint surt la pregunta de com ho podem fer per ser més barri, i recuperar tant com podem la memòria d’aquell poble que va ser Palau-sacosta,

Llegir més.

D’un blau intens i d’un roig encès.

Manuel Montoliu Bargalló

Mont-roig, Manel Bargalló
Joan Miró -Mont-roig 1957

Quan ja s’albira la proximitat de l’estiu i es busquen destinacions per a passar uns merescuts dies de descans jo m’atreveixo a recomanar-ne un que no és gaire lluny de Girona i que ens pot il·lustrar en aspectes relativament poc coneguts de la nostra estimada………………..

Llegir més

Reunió Anual del Grup de Seguretat del Barri

El passat 11 d’abril, ens hem tornat a reunir amb la policia municipal i els mossos d’esquadra, els regidors Eduard Berloso (de Seguretat) i Mª Àngels Planes(de Barri) i els caps de grup de zones dels grups de Palau-sacosta.

Llegir més

Última hora. 9a Marxa de Palau

logo

Última hora Avui aquest matí, s’ha celebrat la novena cursa de la marxa de Palau-sacosta, organitzada per ACAPS de Girona, L’associació…………..

Llegir més

Sant Jordi 2023

LLIBRES SANT JORDI

La Diada dels llibres i les roses. Quan vols escriure sobre la diada de Sant Jordi, tens la sensació que ja està tot dit, que tots i cada un de…………..

Llegir més

Les recomanacions del club de lectura

LLIBRES SANT JORDI

Tornem a tenir aquí una nova edició del nostre estimat Sant Jordi. Aquest any, des del Club de Lectura del nostre barri, us donem

Llegir més

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants