Benvinguda del president. Sopar de Festa Major 2023

Comparteix-nos amb els teus

Com ja he dit abans, amb la presentació de la pregonera, benvingut tots a la nostra festa major d’enguany. En primer lloc, al nostre nou alcalde Lluc i la resta de regidors. A tots vosaltres, aprofitar per explicar-vos, que el barri de Palau-sacosta, vol reivindicar sempre la nostra pertinència de poble, el Poble de Palau-sacosta. Aquestes paraules no volen ser en cap cas un acte de nostàlgia. L’any 1963, en ple dels anys de la dictadura, algú va decidir annexionar-se el poble de Palau-sacosta, també el de Sant Daniel i el de Santa Eugènia de Ter. Més endavant els hi va tocar al poble de Salt i el de Sarrià. En tot cas, aquests últims varen poder lluitar i aconseguir revertir aquestes decisions tan democràtiques d’aquells temps.

Desconec quins objectius podien tenir, en tot cas Palau-sacosta va ser el pulmó per creixement i expansió de la nostra ciutat, afortunadament amb un disseny urbanístic, que el fa un lloc amable per viure.

He dit “amable”, en tot cas no tot són flors i violes, perquè segurament, i tret del centre de la nostra ciutat, és el punt on es concentren (en algunes hores) la quantitat més gran de persones per m2. A Palau es concentren la UDG, l’estadi del Girona FC, i la resta d’instal·lacions esportives com són el GEiEG i els camps de futbol de les Torres de Palau, la Residència de la Gent Gran. Escoles com les Alzines, Montessori, Palau escola especial, La Pabordia i una part de l’institut Ermessenda.

Aquesta falta d’amabilitat, pels que hi vivim, però també pels que cada dia agafant el nostre barri per entrar o sortir de la ciutat, és evident i constantment comentada:

  • ¿Quan tindrem resolta la cruïlla de Montessori- Tennis Girona, del carrer Aragó?
  • Pacificació d’accés els centres escolar. A Palau no coneixem la paraula “pacificació”
  • Palau-sacosta, som un barri més, de la nostra ciutat, i com tots els altres, tenim problemes, que volem resoldre i, per tant, volem i demanem el suport d’aquest nou govern municipal com fins ara hem tingut. Per nosaltres no quedarà els esforços que hi tinguem d’esmerçar.

Bé, tampoc en vull allargar més, que tingueu tots unes bones festes, gràcies per venir

Visca Palau-sacosta i visca Girona, la nostra ciutat.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari