Butlletí del mes d’octubre 2023

Parlem de la festa Major. Parlem de Sant Miquel 2023

Ha estat un èxit, com cada any. En tot cas cal esmentar els canvis que hem fet, a diferència d’altres anys. La festa dels més petits s’ha fet a la nostra seu del local social i el sopar de festa major a les instal·lacions del Pavelló -2 de Palau-sacosta, com el canvi més significatiu d’enguany. Ara fa un any i quan faltaven un parell d’hores per començar el sopar de la festa major, la pluja “de Sant Miquel”, ens va tornar a visitar. A correu quita vàrem acabar posant totes les taules a l’interior del local social i el sopar va anar molt bé, en tot cas una mica atapeït. En aquest moment, és quan prenem la decisió de demanar poder utilitzar el Pavelló de Palau. Ara un cop acabada la festa en podem fer un balanç molt positiu, tot i algunes incomoditats, que no podem obviar. Ens ha fallat el nostre sistema de sonorització del pavelló i hem tingut molt poc temps per muntar i desmuntar taules, cadires, tarimes i altres detalls.

Aquest butlletí del mes d’octubre, fem un recull de totes les activitats de la nostra festa major. En alguns casos amb un article dedicat alguna activitat concreta i d’altres, simplement us mostrem algunes de les fotos de cada acta.

M. Àngels Planas, pregonera festa major 2023

Estimats veïnes i veïns, amics i amigues, benvolguts tots i totes,

Moltes gràcies per l’honor que em feu de ser avui la pregonera Festa Major de Palau-sacosta

Mai m’havia passat pel cap que em féssiu un regal així i vull compartir amb tots el sentiment d’il·lusió, alegria que em va envair quan em vau oferir aquesta…………….

Llegir més

Benvinguda del president. Sopar de Festa Major 2023

Com ja he dit abans, amb la presentació de la pregonera, benvingut tots a la nostra festa major d’enguany. En primer lloc, al nostre nou alcalde Lluc i la resta de regidors. A tots vosaltres, aprofitar per explicar-vos, que el barri de Palau-sacosta, vol reivindicar sempre la nostra pertinència de poble……….

Llegir més

La festa del mes Petit. Concurs de dibuix, xocolatada i l’animació imprescindible d’en Pep Puigdemont

Com és tradició per la nostra Festa Major de Sant Miquel, el dissabte 30 de setembre, vam celebrar el nostre concurs per a la canalla i els més joves.

Llegir més amb els dibuixos i concursants guanyadors

La xocolata que no falti.

Pep Puigdemont i les seves cançons

La festa dels joves i els més grans.

Residència de la Gent gran. Festa i música del nostre temps a la tarda del dia 29 de setembre.

El nostre company de Junta Joan Corney, segon per l’esquerra amb la nova directora del Centre.

Els músics amb tota la gent de centre, gaudint d’una tarda esplèndida.

Concurs de Petanca. Festa Major 2023

Guanyadors del concurs de petanca

Esplanada de l’aparcament del Pavelló de Palau-sacosta.

Veure més.

Campionat de Botifarra i concurs de coques i pastissos

Els més grans del barri tampoc es poden quedar sense concursos i premis, per això aquest any vam introduir un nou concurs que esperem que el puguem celebrar durant molts més.

Veure més. Les fotos de les coques guanyadores

Bàsquet. Concurs de tirs lliures.

Pista de bàsquet dels pisos carrer Jocs Olímpics

Uns quants joves del nostre barri varen voler participar amb la nostra iniciativa de fer un concurs de tirs lliures.

No van ser molts, tot plegat una dotzena, amb tanta afició que ni temps a fer-los unes quantes fotos. En tot cas, des de la Junta els animen a ser uns quants més l’any que ve.

En tot cas entre tots es varen repartir els premis d’un parell de samarretes del Bàsquet Girona i un parell d’entrades per veure un partit.

Nit Jove de Palau-sacosta

La tarda vespre del dia 29 d’octubre, tota una colla de noies i nois del nostre barri es van trobar en el local social, per escoltar les seves músiques, tot fent un refrigeri-sopar, parlàvem de tot i ho passem molt bé. Una excel·lent iniciativa, que des de la junta volem potenciar amb altres trobades al llarg de l’any.

Sopar de Festa Major- Pavelló 2, de Palau-sacosta

Sardanes a la plaça de l’església de Sant Miquel-Diumenge u d’octubre.

Coneguem Palau-sacosta. Diumenge vuit d’octubre 2023

En aquest butlletí, encetem de manera resumida, el que va ser la passejada del dia vuit, conduïda pel Joan Corney. L’extens i detallat article del nostre company i arquitecte d’aquesta iniciativa, ens recomana publicar l’article complet en el proper butlletí del mes de novembre, amb el títol “Del Mas Abella a l’antiga Escola Unitària Municipal de Palau-sacosta” i ara mateix només fer-ne un tastet sobretot de les imatges dels participants i alguns del punts visitats durant la passejada.

El Mas Abella, punt d’inici de la passejada, i el seu roure de més de tres-cents anys.

Alguns dels punts visitats, com l’escola “CEE de Palau”, la biblioteca de la universitat i el mural de fotos exposades en el Mas Abella, que ens parlen de Palau-sacosta i la crònica dels últims seixanta anys.

Sponsor
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Email

Altres articles interessants