Assemblea general ordinària 2023

Assemblea anual 2023
Comparteix-nos amb els teus

Convocada el dia 26 de març 2024, a les instal·lacions del local social

L’acta de celebració de l’assemblea anual, és obligatori i necessari. És la manera que assenyalen els nostres estatuts per passar comptes de la junta a tots els socis de la nostra entitat.

Aquest any, per problemes de calendari la trobada es va dur a terme el dia 26 de març, és a dir la “Setmana Santa”, de manera que l’assistència de socis ha estat més petita del que s’esperava.

Enguany, en el temps previ de l’inici de l’assemblea, li vàrem oferir el nostre soci i veí Sr. Lluís Serra Mir, que ens fes una xerrada titulada “Neteja dels espais públics”, que va servir per reflexionar de manera important sobre un problema tan cabdal, com aquest i que en parlarem en un article d’aquesta revista.

Del contingut de l’assemblea, que va quedar aprovada per unanimitat de tots els assistents, ens sembla que cal destacar la Memòria d’activitats, que va presentar la nostra vicepresidenta primera Sílvia Benítez i que, tot seguit, en fem un petit resum.

Per part del president, va resumir les tasques de la vicepresidenta segona Maria Núria Bertran, que no va poder assistir personalment, així com les activitats del tresorer i responsable de totes les tasques de manteniment i condicionament del local social., en Jesús Rodríguez.

Finalment, el president va voler destacar un parell de novetats importants per aquest any 2024:

Durant aquest any 2024, quedaran acabades totes les obres pendents del local social. Els exteriors de la façana i enjardinament del pati que dona el bosc, local interior, “fase dos”, que consta d’una segona sala d’activitats i un espai de magatzem i, per últim, la participació de nou d’un espai de “Temps de flors”, aquest cop dedicat el món de vi, tot recordant que la pagesia de Palau-sacosta, es feia el seu propi vi, fruit de les collites de petites vinyes i parres.

Projecte “Palau, la flor del vi”.

Temps de Flors 2023

Imatge d’arxiu de temps de flors, any 2023

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari