Activitats Participatives de Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus

Aquesta és una associació dinàmica, activa, dialogant i creativa, formada per un equip de persones amb voluntat d’il·lusionar i engrescar la ciutadania a la participació. 

Amb voluntat de treball i entrega, volem dedicar part del nostre temps lliure en el benefici dels ciutadans amb qui compartim veïnatge a Palau-sacosta.

Per aquest motiu s’organitzen diverses activitats durant l’any, algunes són puntuals i d’altres són anuals.

Fem cursos anuals com el Pilates o la Zumba. L’any 2019-2021 també teníem un curs de Pintura on participaven la nostra gent gran i que reprendrem l’any vinent.

També organitzem activitats infantils con els tallers de nadal o els concursos de pessebres i arbres o el de receptes de nadal.

Fins i tot, ens ve a visitar el patge del Rei Gaspar.

Aquest any hem organitzat uns tallers de cuina fantàstics que s’aniran repetint al llarg de tot el que queda de 2021 i durant el 2022.11009400


Perquè participar en les activitats ?

Realitzar activitats al llarg del dia i integrada en la rutina diària és una eina de promoció de la salut i prevenció i de benestar personal. 

Caminar, anar amb bicicleta, fer activitats quotidianes d’una manera activa o simplement jugar convé perquè:

Augmenta l’esperança i la qualitat de vida.

Les persones actives viuen més anys que les persones inactives. També tenen més autonomia per realitzar les tasques de la vida diària i millor capacitat per enfrontar-se als reptes quotidians.

Millora la qualitat física i el funcionament de l’organisme.

La pràctica regular d’activitat física augmenta la força, l’agilitat, la flexibilitat i la resistència cardiovascular.

Ajuda a dormir millor.

Les persones actives dormen millor que les persones inactives. L’activitat ajuda a disminuir l’insomni i altres transtorns del son.

Afavoreix les relacions socials i fomenta valors positius.

La pràctica regular d’activitats ajuda a relacionar-se amb els altres. Realitzar activitat en grup inculquen valors positius, com ara la constància, la cooperació i l’afany de superació.

Millora la la memòria i la capacitat d’aprenentatge.

Les activitats milloren la memòria i la capacitat d’aprenentatge. Els infants que fan activitats tenen un millor rendiment escolar.


Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari