Salutació de l’Alcaldessa

domassos -palau-sacosta
Comparteix-nos amb els teus

Festa Major de Palau-sacosta 2021

La recuperació de les festes majors de Girona és el millor símptoma del progressiu retorn a la normalitat, a la vida que teníem abans de la COVID-19. Encara amb restriccions, i encara amb molta prudència, els ciutadans anem recuperant el pols de la vida pública. Estem vivint una etapa que ha sigut molt dura, sobretot per aquells qui han patit més directament les conseqüències del virus, però ara ja encarem el futur amb optimisme.

Les dades ens indiquen que Girona estem sortint amb força d’aquesta crisi, i això es traslladarà en el conjunt de l’economia i la societat. En aquest temps de pandèmia des de l’Ajuntament hem posat les bases de la ciutat del futur: tecnològica, verda, pensada per a les persones.

Ara el més important és reforçar els vincles socials, totes aquelles relacions que són les que teixeixen la base de la ciutat. Per això la recuperació de la festa major de Palau-sacosta és una molt bona notícia, perquè ens podrem trobar de nou, i gaudir d’una programació molt completa. Vull felicitar l’Associació de Veïns per la seva feina i el seu compromís, no només amb la festa sinó durant tot l’any i pensant sempre en el benefici col·lectiu del barri i de tota la ciutat.

Molt bona festa major!

Marta Madrenas

Alcaldessa de Girona

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari