Saluda de la regidora de barri M Àngels Planas Crous

Comparteix-nos amb els teus

Festa Major – Sant Miquel 2023

Escric aquestes línies amb la doble emoció que em provoca, per una banda, ser-ne la regidora, i per l’altra, haver estat escollida per fer el pregó d’aquest any. Mai m’hagués imaginat que els meus veïns em fessin aquest regal. Em sento doblement honorada i molt estimada, i espero poder-vos tornar aquest gest que heu tingut.

Palau-sacosta no som un poble en el sentit tradicional, però tots nosaltres compartim l’estima pel nostre barri, pel seu passat i pel seu futur. El nostre sentiment de poble es manifesta en cada reunió de veïns i en cada activitat que organitzem. És l’esperit de col·laboració i suport mutu que esdevé l’ànima del barri. A Palau-sacosta, els veïns no són només veïns, sinó amics i, en molts casos, família.

Tots plegats mirem endavant amb optimisme i amb una visió compartida de com volem que evolucioni el nostre poble en els anys vinents. Volem preservar la nostra identitat i caràcter, alhora que ens obrim a les noves oportunitats i desafiaments que ens ofereix el futur. La nostra Festa Major és una oportunitat per celebrar tot això i de reforçar el lligam que ens uneix.

Som la prova que el sentiment de poble pot perdurar malgrat els canvis i el pas del temps. Així que, mentre celebrem la Festa Major, recordem que la nostra comunitat és la nostra força, i que junts tenim el poder de fer brillar Palau-sacosta com el lloc especial que és.

Gràcies per ser part d’aquest meravellós barri, i que la Festa Major ens recordi la bellesa i la singularitat de Palau-sacosta que tan orgullosament compartim.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari