Els nostres veïns ens escriuen:

tinc una carta per tu
Comparteix-nos amb els teus

Correu del dia 28 de gener.

Bon dia, el  carrer riu Freser amb cantonada Sant Miquel, just allà hi ha uns contenidors on fa 3 dies que hi ha una matalàs enorme que impedeix el pas per l’acera. 

Recomanació:

Deixalleria de Girona

Carrer Joan Torró i Cabratosa, 7, 17005 Girona. Obert fins a les 20 h.

Contactar directament amb la deixalleria de Girona, telèfon 972 24 44 00. Tenen un servei de recollida pròpia riu frasser riu per a tota la ciutat. Es la manera més ràpida de resoldre problemes com el que descrius.

24 de febrer.

Hola, bona tarda. He vist que a l esplanada de davant del bosc terapèutic de Palau Sacosta heu posat cartells per a que els propietaris de gossos recullin els excrements. Molt bona iniciativa. Jo volia proposar si als accessos del bosc es posessin papereres. Ho he dit a la bústia de veu de l ajuntament però no he tingut resposta.

Cordialment, una veïna,

Ho hem passat a la bústia d’avisos, i ens han contestat: 

En relació amb el vostre avís de data 24 de febrer de 2021 demanant papereres a les entrades dels Boscos de Palau, a la zona urbana, us informem que, s’ha visitat la zona i es consideren suficients i ben repartides les papereres existents. Tot i així, es mirarà si se’n pot col·locar alguna als accessos no tant urbans que disposa el parc. Atentament,
Serveis tècnics de l’Àrea de Mobilitat i Via Pública

La bústia d’avisos, en els espais de Palau-sacosta

Correu dia 17 d’abril

Bon dia, en el carrer Santiago amb carrer Riu Freser, “la nova plaça” del barri les pedres que haurien d’estar en els requadres centrals es segueixen escampant per tota la plaça! Quin sentit tenen? Acabin ja el projecte pactat i si s’han equivocat amb la col·locació de les pedres, rectifiquin i posin un altre material! Encara i són a temps, més que res que més endavant si instal·len no sé quina cosa llavors la situació es complica per modificar res. Una plaça que ha tingut un pressupost de 141.045,98 € i que a vista no i veig cap element nou més que els quadrats aquests de les pedres escampades em sembla de jutjat de guàrdia!!! Si es va tallar la circulació de cotxes, però per alguna raó que desconec quan la gent parla aquí al carrer ressona molt el soroll i aquest es magnifica!
En fi, és molt cansat veure cada dia des de casa una obra inacabada i sense sentit (perquè aquestes pedres no en tenen de sentit)!

Aquests correu, a més d’arribar a la associació, anava dirigit els responsables municipals.

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari