Club de Lectura a Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus

El Club de Lectura de l’Escola El Bosc de la Pabordia

El 2017, un grup de pares i mares de l’Escola El Bosc de la Pabordia ens vam organitzar, amb el suport de l’AMPA i la mateixa escola, per crear un Club de Lectura.

La idea era provar-ho i ens vam proposar fer aquesta activitat del gener al juny, i més endavant valorar si volíem continuar. La cosa va anar bé i ja fa quatre anys.

Hem llegit i comentat 40 llibres, i seguim!

Un club obert al barri

Aquest 2022 canviem el lloc de trobada habitual, que solia ser la biblioteca de l’escola, i ens traslladem al Local Social de Palau-sacosta.

L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta ens ofereix un espai molt més ampli i això ens dona l’oportunitat d’obrir l’activitat al barri i fer-la créixer.

És per això que us animem a participar i a venir a llegir amb nosaltres.

Com funciona?

El nostre Club de Lectura té el mateix funcionament que la resta de clubs de la ciutat: fem trobades mensuals en les quals es comenten les obres triades entre els participants, i que solen ser d’una hora i mitja de durada, aproximadament.

La trobada és una tertúlia informal en la qual comentem els aspectes que més ens han interessat o que més ens han sorprès del llibre d’aquell mes.

Els llibres que llegim es demanen a les Biblioteques de Girona, les quals ens fan el préstec dels llibres que necessitem. Gràcies a això l’activitat no té cap cost i tothom qui ho vulgui pot disposar d’un exemplar del llibre.

Quan i on?

El dia de trobada sol ser el segon dilluns de mes al vespre, a les 20 h, al mateix Local Social.

En el moment de la inscripció us donarem accés al grup de whatsapp des del qual ens organitzem i fem avisos en cas de canvis de dates.

Inscripcions i dubtes

Si estàs interessat a participar, escriu-nos un correu a: bibliotecapabordia@gmail.com

Podeu veure tot el que hem llegit aquí:

O a www.goodreads.com/com a: Club lectura Bosc de la Pabordia

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari