Club de Lectura a Palau-sacosta

Comparteix-nos amb els teus
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

El Club de Lectura de l’Escola El Bosc de la Pabordia

El 2017, un grup de pares i mares de l’Escola El Bosc de la Pabordia ens vam organitzar, amb el suport de l’AMPA i la mateixa escola, per crear un Club de Lectura.

La idea era provar-ho i ens vam proposar fer aquesta activitat del gener al juny, i més endavant valorar si volíem continuar. La cosa va anar bé i ja fa quatre anys.

Hem llegit i comentat 40 llibres, i seguim!

Un club obert al barri

Aquest 2022 canviem el lloc de trobada habitual, que solia ser la biblioteca de l’escola, i ens traslladem al Local Social de Palau-sacosta.

L’Associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta ens ofereix un espai molt més ampli i això ens dona l’oportunitat d’obrir l’activitat al barri i fer-la créixer.

És per això que us animem a participar i a venir a llegir amb nosaltres.

Com funciona?

El nostre Club de Lectura té el mateix funcionament que la resta de clubs de la ciutat: fem trobades mensuals en les quals es comenten les obres triades entre els participants, i que solen ser d’una hora i mitja de durada, aproximadament.

La trobada és una tertúlia informal en la qual comentem els aspectes que més ens han interessat o que més ens han sorprès del llibre d’aquell mes.

Els llibres que llegim es demanen a les Biblioteques de Girona, les quals ens fan el préstec dels llibres que necessitem. Gràcies a això l’activitat no té cap cost i tothom qui ho vulgui pot disposar d’un exemplar del llibre.

Quan i on?

El dia de trobada sol ser el segon dilluns de mes al vespre, a les 20 h, al mateix Local Social.

En el moment de la inscripció us donarem accés al grup de whatsapp des del qual ens organitzem i fem avisos en cas de canvis de dates.

Inscripcions i dubtes

Si estàs interessat a participar, escriu-nos un correu a: bibliotecapabordia@gmail.com

Podeu veure tot el que hem llegit aquí:

O a www.goodreads.com/com a: Club lectura Bosc de la Pabordia

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari