Comparteix-nos amb els teus

Amb mooolt bon ritme, la setmana passada va finalitzar el curs de zumba!. Han estat unes classes genials! La Laura, sempre alegre!, combina molt bé les cançons: ara una més mogudeta i les cames i els braços es mouen cap aquí, cap allà, ràpidament. I la segueix una altra cançó, amb un ritme una mica més lent, però tampoc massa, eh?… però, igualment, la coordinació també hi ha de ser present.

Jo m’ho passo mooolt bé, és una classe dirigida fent exercicis aeròbics i de tonificació molt fàcils de seguir. La Laura explica molt bé els passos quan comencem una cançó nova.

I a ritme de la música llatina em passa l’estona volant! Al principi d’una cançó nova, t’encalles una mica… una va cap aquí, l’altra –equivocadament– va cap allà! Però, no passa res si no surt el pas perfecte! … cada dia, al repetir-la, l’enganxes més i te n’alegres. És com petits reptes que vas superant a cada classe. Lo important és l’actitud i les ganes!

D’aquesta manera em moc, ballo i em diverteixo … i deu ni do el que es sua! I més ara en les darreres classes de maig i juny. I així, he augmentat la flexibilitat, he millorat l’equilibri i la coordinació. Va bé pel cor, moure’s! I el zumba també fa que tinguis més energia. Jo ho he ben comprovat!

Ha estat un curs difícil, amb la pandèmia ens vam haver de confinar, però amb el Zoom vam poder seguir les classes a casa. Quina paciència la Laura amb les connexions inicials!

Espero ja el curs vinent poder ballar altra vegada al ritme de la música!! Bon estiu a tothom!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari