Salutació de regidora de Palau-sacosta Mª Àngels Planas

Comparteix-nos amb els teus

Festa Major de Palau-sacosta 2022

Benvolguts veïns i veïnes.

Ja tornem a viure la festa major de Palau-sacosta, i això vol dir, encara que la temperatura ens enganyi, que la fi de l’estiu ja és aquí. I, per tant, tots hem tornat a la rutina, al nostre dia a dia.

La festa major ens convida a encarar plegats el nou curs, amb nous reptes i objectius que hem d’afrontar i construir junts. El sentiment de poble -en el fons mai ho hem deixat de ser- que tenim els palauencs i palauenques és cada vegada més intens, i la germanor entre els veïns i les veïnes és palpable no només en la implicació que es produeix durant la festa major, sinó també al llarg de l’any amb les activitats que es poden fer, per exemple, al local social. En aquest sentit, vull donar les gràcies a l’Associació de Veïns, per la seva implicació en el dia a dia de tots nosaltres, i també per l’estreta i activa col·laboració que ha tingut amb l’Ajuntament sempre que ha calgut. És un luxe tenir una entitat com la vostra treballant pel poble.

Us animo a tots a què participeu en els actes que la comissió de festes ens ha preparat. Fem barri, fem poble, fem comunitat, sortim al carrer i visquem la festa major!

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari