Salutació de l’alcaldessa

Marta Madrenes- Alcaldessa de Girona
Comparteix-nos amb els teus

Festa Major de Palau-sacosta 2022

A principis de setembre vam presentar el cartell de les Fires de Girona d’enguany, i juntament amb la il·lustradora vam destacar que la imatge transmetia les ganes de tornar a viure la festa al carrer, de tornar a recuperar amb total normalitat tot allò que ens identifica i les nostres tradicions. Aquestes ganes de retrobament s’han viscut de manera especial a totes les festes majors dels barris de Girona durant l’estiu, segurament els espais de més proximitat entre veïns i veïnes.

La festa de Palau-sacosta serà de ben segur un exemple més d’aquest sentiment general, que percebrem en tots i cadascun del reguitzell d’actes i propostes que s’han preparat per celebrar la festa. Com sempre, l’Associació de Veïns i Veïnes de Palau-sacosta ha treballat molt per preparar el programa, i ara ha arribat el moment de gaudir de tota aquesta feina i trobar-nos, parlar i compartir.

Des de l’Ajuntament hem treballat aquests darrers anys per impulsar la preservació de tot el patrimoni social i material arreu de la ciutat, perquè hem cregut que donant eines a la ciutadania i el teixit associatiu era la millor manera de potenciar la identitat de cada barri i del conjunt de Girona. A Palau-sacosta hi ha avui més equipaments i espais comuns a disposició dels veïns i veïnes, i ara estem enfocats en millorar la neteja i la seguretat, autèntiques prioritats per al govern juntament amb la recuperació econòmica.

De tot això segur que en parlarem quan coincidim en algun dels actes d’aquesta festa. Acabo agraint la feina de l’Associació de Veïns i Veïnes, sense la qual tot això no seria possible, i amb qui ens uneix una excel·lent relació pensant sempre en el benefici general. Moltes gràcies, i gaudim d’aquestes dates. Molt bona festa major!

Marta Madrenas

Alcaldessa de Girona

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari