Salutació de la Junta Directiva

JUNTA DIRECTIVA 2022
Comparteix-nos amb els teus

Benvolguts veïns i veïnes de Palau-sacosta
Quan s’acaba l’estiu i les primeres fulles de la tardor comencen a caure, és el moment de celebrar la nostra festa major. Enguany és un any especial, després de patir una pandèmia que ens ha deixat primer sense festa i després amb severes restriccions, per fi podem fruir plenament d’una magnífica demostració de l’esperit de repartir alegria, germanor i esforç col·lectiu que fan els vilatans. Per això volem donar-vos les gràcies i demanar-vos que mantingueu aquesta força que fa i farà avançar el barri de Palau-sacosta. Ens agradaria que la nostra festa major, a més de ser un esdeveniment que genera espais perquè tothom hi participi i s’ho passi bé, també fos una gran oportunitat perquè cada un de nosaltres, veïnes i veïns, sortim de casa, de les nostres individualitats personals per baixar a les places i carrers del nostre barri i participar en els actes que s’han organitzat i, d’aquesta manera, possibilitar la millora de la convivència, establint llaços de confiança i solidaritat entre tots.


L’associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta, us vol convidar a gaudir d’una extensa programació d’activitats organitzades per a grans i petits: campionat de botifarra, exhibició d’agility, espectacle infantil, xocolatada, concurs de coques, pregó de festa major seguit d’un sopar popular, en definitiva, tota una sèrie d’actes pensats perquè tots els vilatans frueixin del seu barri, un barri que sempre portes al cor, ple de gent que es coneix, però que no envaeix, amb la seva pròpia identitat, un barri petit dins d’una ciutat com Girona, que cal continuar treballant per seguir sent un racó que ha sabut obrir-se a la ciutat i mantenir, al mateix temps, el seu caràcter i la seva personalitat pròpia.
Veïns i veïnes de Palau-sacosta, St. Miquel obre les portes amb alegria i des de l’associació de veïns i veïnes us desitgem de tot cor una molt bona festa major.


Visca Catalunya, visca Girona, i sobretot visca Palau-sacosta

Sponsor

Altres articles interessants

Espai publicitari